Hidratarea si tonifierea tenului sunt nevoi esentiale pentru orice tip de ten.

Alege impreuna cu noi tratamentul facial care se potriveste!

Tratament facial cu masca gipsata Vulcano Mask

Este un tratament care asigura energie, vitalitate si reda nuanta naturala a tenului. Aduce ca si plus  utilizarea mastii vulcanice  gipsate Vulcano Mask cu continut ridicat de minerale, ce realizeaza o curatare mai profunda si confera tenului un aspect de luminozitate intensa, ermitate si contur facial cu efect de lifting instant.

Vulcano Thermo Facial Mask este un produs natural si biologic bogat in oligoelemente. In contact cu pielea, activeaza AND-ul celular si restaureaza nutrientii necesari tenului tau.

Pret: 185 Ron/sedinta

Durata: 60 minute

Terapie cu acid hialuronic Aqua Genomic

Acest tratament stimuleaza in mod natural hidratarea pielii si o protejeaza de agresiunile externe. Ingredientii activi, pantent exclusiv Bruno Vassari, Pentavitinul (un mixt de carbohidrati) - creste capacitatea de absortie a apei si evita uscarea rapida a pielii si Revidrantul care permite pielii sa isi refaca straturile epidermice obtinand echilibru intre apa si lipide.

Obtinem astfel o piele hidratata la nivel inalt, luminoasa si tonifiata. Ca si plus al acestei terapii se folosesc peelinguri enzimatice  si concentrate specifice si masca plastifianta.

Pret: 245 Ron/sedinta

Durata: 60 minute

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.