Frumusetea tenului tau depinde de ingrijirea pe care i-o oferi!

Ingrijirea profesionala permanenta ii reda supletea, ferimitatea si tineretea!

Tratament pentru tenul matur - Kianty Experience

Un tratament de detoxifiere si hidratare profunda pe baza de polifenoli din struguri care actioneaza ca un puternic antioxidant.

Se realizeaza o curatare si o tonifiere a tenului, urmata de efectuarea peelingului clasic, dezincrustarea si efectuarea extractiilor (daca este cazul), masajul facial, aplicarea concentratului activ pe baga de elastina si glicozaminoglicani si a mastii, precum si aplicarea cremei de final pe baza de alfahidroxiacizi si vitamina E.

Pret: 170 Ron/sedinta

Durata: 60 minute/90 minute (cu extractii)

Tratament de lifting - Kianty Botox

Este un tratament instant de lifting cu efect similar botoxului ce are rolul de a reda tonusul si elasticitatea pielii datorita inredientului spectaculos, marca inregistrata Bruno Vassari, Myoxinal ce ofera efectul tensor pielii. Inlocuieste cu succes liftingul chirurgical datorita aportului de colagen sub forma liofilizata.

Pentru realizarea acestei terapii se utilizeaza un peeling chimic, concentrat activ puternic sub forma de ser, o masca liofilizata si una plastica, conferind astfel rezultate remarcabile de la prima sedinta. Acest tip de tratament este recomandat si ca tratament instant de infrumusetare pentru ocazii deosebite

Pret: 290 Ron/sedinta

Durata: 60 minute

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.