Ce Este Peelingul Chimic?

În căutarea unei pieli sănătoase și radiante, peelingul chimic poate deveni aliatul tău de încredere. La Chic Salon, suntem dedicați oferirii unor soluții avansate și personalizate pentru îmbunătățirea texturii pielii. Descoperă în acest articol ce este peelingului chimic și modul în care poate transforma aspectul și sănătatea pielii tale în sezonul rece.

Ce Este Peelingul Chimic?

Peelingul chimic reprezintă o procedură cosmetică non-invazivă, folosind substanțe chimice pentru a exfolia stratul exterior al pielii. La Chic Salon, specializarea noastră constă în peelinguri chimice personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Această tehnică avansată tratează o gamă largă de probleme ale pielii, de la pete pigmentare la acnee și semne ale îmbătrânirii.

Ce Probleme ale Pielii Tratează Peeling-ul Chimic?

Peeling-ul chimic se dovedește a fi o armă versatilă în tratarea diverselor probleme ale pielii, oferind rezultate notabile în multiple aspecte ale aspectului și sănătății pielii. De la tratarea acneei la reducerea cicatricilor și îmbunătățirea texturii generale, peeling-ul chimic este un tratament eficient.

Experiența la Chic Salon

Alegând un peeling chimic la Chic Salon, te vei bucura de o abordare atentă și personalizată. Consultația inițială cu specialiștii noștri în frumusețe va evalua starea pielii tale și va discuta obiectivele pe care le ai. Bazându-ne pe această evaluare, vom crea un plan de tratament unic pentru tine.

În cadrul procedurilor noastre de peeling chimic, punem accentul pe calitate și rezultate remarcabile, iar asta începe cu alegerea atentă a produselor. Cu mândrie, folosim produsele inovatoare de la Medicalia®, un brand care se distinge prin standardele sale ridicate și tehnologiile avansate. În colaborare cu Medicalia®, ne asigurăm că fiecare tratament de peeling chimic oferă beneficii profunde, contribuind la reducerea ridurilor, îmbunătățirea texturii pielii și promovarea unei hidratări optime. Alegerea Medicalia® este o expresie a angajamentului nostru față de excelență în îngrijirea pielii, oferind clienților noștri o experiență personalizată și rezultate notabile.

Retinol & Hexylresorcinol Peel

Un exfoliant potent pentru semnele avansate de îmbătrânire. Formulat cu retinol pentru stimularea activității celulare și încurajarea hidro-retentiei în piele, facilitând repararea profundă și restructurarea. Hexylresorcinol, derivat din secară, oferă proprietăți antiseptice și anestezice, inhibând tirozinaza și fiind de până la 4 ori mai eficient decât hidrochinona în obținerea unui ten luminos și uniform. Această formulă de peeling, combinând acizi glicolici, fitici și lactic pentru exfoliere și iluminare, este ideală pentru regenerarea rapidă a pielii. 

Collagen & Vitamin ‘C’ Peel

O formulă inovatoare pentru tenul matur, conținând peptide de colagen pentru stimularea elasticității și hidratarea profundă, precum și acid ascorbic etilic, forma rezistentă la oxidare a Vitaminei C, pentru proprietăți excelente de iluminare și anti-îmbătrânire. În combinație cu acizii glicolici, fitici și lactic, acest peeling este ideal pentru îmbunătățirea elasticității și estomparea ridurilor. 

Phytic Acid & Acto-Zyme Peel

O combinație excepțională de substanțe active pentru stimularea exfolierii adecvate a epidermei și un efect iluminator al pielii. Acidul fitic, derivat din orez, are beneficii distincte, inclusiv efect keratolitic pentru exfoliere și reducerea hiperplaziei pielii, stimulând regenerarea celulară și având un efect iluminator prin reducerea sintezei și acumulării de melanină în epidermă. Acto-Zyme, o enzimă și agent natural de peeling, cu activitate proteolitică stabilă, contribuie la reducerea ingrosării stratului de keratină. În asociere cu acidul glicolic și acidul lactic, oferă o exfoliere eficientă și un efect iluminant asupra pielii.

Zinc & Peptides Peel

Un peeling complet pentru tenul predispus la acnee, exfoliază, iluminează și vindecă pielea. Zincul PCA hidratează, reglează producția de sebum și acționează antioxidant împreună cu vitamina A pentru regenerarea pielii. Complexul regenerator de peptide, inclusiv Palmitoyl Tetrapeptide-5, pantenol, hialuronat de sodiu și extractul de alge Dunaliella Salina, accelerează vindecarea pielii și reproducea celulară, având un efect anti-îmbătrânire. În combinație cu Hexylresorcinol, acidul glicolic, fitic și lactic, controlează keratoza prin regenerarea texturii epidermice și curățarea foliculilor.

Beneficiile Peelingului Chimic: Un Pas Către O Piele Rejuvenată și Radiantă

Peeling-ul chimic, o procedură cosmetică versatilă și atent oferită la Chic Salon, aduce numeroase beneficii semnificative pentru sănătatea și aspectul pielii tale. Iată modul în care această procedură de îngrijire a pielii poate genera transformări notabile:

Reducerea Ridurilor și Liniilor Fine:

Peeling-ul chimic este cunoscut pentru abilitatea sa de a diminua semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile și liniile fine. Prin eliminarea stratului superior al pielii și stimularea producției de colagen, această procedură contribuie la obținerea unei pielii mai ferme și mai elastice, reducând semnele procesului de îmbătrânire.

Repararea Pielii Afectate de Arsuri Solare:

Expunerea excesivă la radiațiile solare poate provoca daune semnificative pielii. Peeling-ul chimic ajută la regenerarea pielii afectate de arsurile solare, eliminând celulele deteriorate și promovând creșterea celulelor noi. Rezultatul este o piele mai sănătoasă, mai uniformă și protejată împotriva efectelor nocive ale soarelui.

Diminuarea Cicatricilor Producute de Acnee:

Pentru cei afectați de cicatrici cauzate de acnee, peeling-ul chimic reprezintă o soluție eficientă. Procedura ajută la exfolierea stratului superior al pielii, reducând vizibilitatea cicatricilor și îmbunătățind textura, conferind pielii un aspect mai neted.

Îmbunătățirea Tonusului și Texturii Pielii:

Un alt beneficiu notabil al peelingului chimic constă în îmbunătățirea tonusului și texturii pielii. Eliminând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară, acest tratament conferă pielii un aspect mai proaspăt, mai luminos și mai uniform.

Ameliorarea Efectelor Melasmei:

Melasma, o tulburare de hiperpigmentare a pielii, poate crea disconfort estetic. Peeling-ul chimic se dovedește eficient în reducerea efectelor produse de melasmă, uniformizând tonul pielii și diminuând excesul de pigment, astfel oferind un ten mai echilibrat și luminos.

Când se Poate Efectua Peeling-ul Chimic?

Recomandăm efectuarea peelingului chimic în perioadele cu expunere redusă la soare, în sezoanele mai puțin însorite, între septembrie și mai. Această abordare minimizează riscul hiperpigmentărilor post-peeling și optimizează rezultatele.

La Chic Salon, credem că frumusețea interioară se reflectă în sănătatea și vitalitatea pielii. Investește în sănătatea pielii tale la Chic Salon și descoperă secretul unei frumuseți autentice și durabile. Contactează-ne pentru o consultație personalizată și începe călătoria către o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare în acest sezon rece!

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro