Ce manichiură se poartă în vara anului 2017

Nuanțe pastelate, combinații stylish de culori vibrante, modele grafice ori nuanțe metalice sunt doar câteva dintre tendințele în materie de manichiuri pentru vara anului 2017, fapt pentru care îți propunem să-ți îmbraci unghiile cu stil și vei impresiona.

Manichiuri vară 2017nuanțe pastelate

Vara este, fără doar și poate, sezonul culorilor, fapt pentru care poți alege manichiuri în nuanțe de roz pudrat, piersică, verde crud dar și nuanțe de bejuri. Evident, dacă ești o fire care preferă simplitatea, poți aplica un lac de unghii incolor. Nu vei da greș.

 

 

Manichiuri vară 2017modele stylish

Când vine vorba de manichiuri chic, specialiștii în materie de frumusețe sunt extrem de creativi, iar în această vară îți propun să aduci pe unghii, de-a lungul cuticulelor, nuanțe electrice ori glitter. Pentru un plus de strălucire. De asemenea, un alt trend în materie de manichiuri constă în aplicarea ojei doar pe mijlocul unghiei, fapt pentru care dacă ești o fire mai îndrăzneață, optează pentru acest model și vei întoarce, cu siguranță, privirile celor din jur.

 

Manichiuri vară 2017modele grafice

Nelipsite din tendințele actuale în materie de manichiuri sunt modelele grafice. Realizate în culori vibrante sau puse în valoare prin combinații inedite de culori, grafismele îți oferă posibilitatea de a-ți evidenția firea creativă.

 

 

Manichiuri vară 2017efectul ombré

Dacă în materie de păr, tehnica ombré nu mai este chiar atât de în vogă, în ceea ce privește manichiura, stiliștii îți propun să alături două sau trei nuanțe contrastante de lacuri de unghii, pentru un plus de feminitate.

 

 

Tu ce nuanțe preferi pe unghiile tale?

Don’t forget to be #chic!