Coafuri de ocazie! Ce modele se poarta in aceasta vara…

Oficial e vară și, fără doar și poate, sezonul petrecerilor fastuoase a fost deschis. De aceea, fie că mergi la o nuntă, la un botez sau la orice fel de petrecere, este important să arăți bine. Iar un look impecabil va fi completat cu succes de o coafură modernă.

Ca să fii o apariție memorabilă nu e suficient să știi care sunt tendințele în materie de coafuri, ci să știi și ce ți se potrivește, fapt pentru care îți venim în ajutor cu câteva modele chic pentru a-ți coafa părul:

Bobul care sfidează tiparele

Părul scurt face furori în vara anului 2017, iar dacă ai optat pentru o tunsoare bob, nu-ți fă griji. Poți opta pentru niște bucle diafane, care să-ți confere un plus de volum ori, dacă ești o fire simplistă, poți alege să-ți răsucești două șuvițe. Natural, simplu, dar ultra feminin. 

Buclele retro ce conferă eleganță

Buclele nu se vor demoda niciodată, întrucât sunt elegante, sofisticate sau chiar jucăușe. Totuși, specialiștii în materie de înfrumusețare îți propun, în această vară, buclele retro. Simple, dar elegante, acestea îți vor încadra perfect trăsăturile fizice și sunt perfecte pentru petrecerile cu ștaif. 

Împletituri romantice a la Lolita

Printre coafurile vedetă ale sezonului cald sunt, fără doar și poate, împletiturile. Lejere sau perfect finisate, realizate pe bucle ori păr drept, aceste coafuri sunt ideale pentru petrecerile organizate în miezul zilei, dar și pentru acele persoane care sunt îndrăgostite de stilul romantic. 

Cocuri lejere pentru un plus de eleganță

Nelipsite din tendințele actuale sunt cocurile, care continuă să rămână în vogă, însă specialiștii în materie de înfrumusețare îți recomandă să mergi pe variantele simple, lejere, ușor neglijente, ce-ți vor conferi un aer feminin. De asemenea, nu uita că buclele fac minuni atunci când vine vorba de coafuri deosebite. 

Tu cum îți prinzi părul la un party?