CryoMed – Slabire si remodelare corporala prin criolipoliza

Stim ca poate multe dintre voi, de-a lungul timpului, ati fost dezamagite de unele tratamente corporale, insa este foarte important ca specialistul la care apelezi sa iti recomande tipul de tratament de care corpul tau are nevoie. Consultatia facuta de un specialist inaintea oricarui tratament corporal este foarte importanta pentru ca doar asa iti poti personaliza tratamentul care ti se potriveste. Impreuna cu specialistul este indicat sa faci o trecere foarte sincera prin istoricul tau medical, sa ii spui care sunt zonele pe care vrei sa le tratezi si la ce rezultate vrei sa ajungi. Doar dupa o astfel de consultatie specialistul va sti ce tratament sa-ti recomande astfel incat sa ai rezultatele pe care le doresti.
Partea frumoasa este ca ai la dispozitie un arsenal de tehnologii care, combinand metodele traditionale cu proceduri de ultima ora, te vor ajuta sa ajungi la silueta dorita si sa scapi de inestetismele care deranjeaza.

Un exemplu de o astfel de tehnologie este CryoMed – slabire si remodelare corporala prin criolipoliza.

Criolipoliza reprezinta una dintre cele mai noi metode de “distrugere a tesutului adipos” intr-o maniera definitiva. Tehnologia consta in aplicarea unei temperaturi scazute direct pe tesuturile adipoase, printr-un proces cunoscut sub numele de apoptoza sau “moartea programata a celulelor”, care duce la eliminarea celulelor grase intr-un mod natural si gradat.

Celulele sunt eliminate in urma cristalizarii lipidelor din celulele adipoase. La un interval specific de temperatura grasimea se solidifica si se cristalizeaza, insa celelalte tesuturi care contin apa nu se cristalizeaza si raman neafectate.

Vacuumul completeaza tratamentul de slabire si remodelare corporala printr-un masaj profund care imbunatateste fluxul sanguin si limfatic si ajuta la eliminarea celulelor grase si a nodulilor celulitici.

Ce inseamna asta mai exact? Prin aceasta procedura fiecare zona tratata necesita o anumita intensitate de expunere la frig, aparatul setandu-si singur temperatura in functie de grosimea stratului adipos. Ce este foarte important de stiut este faptul ca aceasta procedura nu afecteaza sub nicio forma pielea, muschiul sau organele interne, actionand doar la nivelul stratului de grasime.
Criolipoliza poate fi completata de vacuum sau alt tratament anticelulitic care continua procesul de slabire si remodelare corporala.
Aceasta procedura se adreseaza tuturor pesoanelor, mai putin femeilor insarcinate si persoanelor care au suferit diferite interventii chirurgicale, fara sa aiba acordul medicului. Se face o sedinta la un interval de 28-30 de zile, acest lucru facand-o procedura ideala pentru persoanele cu un program incarcat.
Un alt aspect foarte important, de care presupun ca toate suntem constiente, este faptul ca oricat de buna ar fi o procedura de remodelare corporala, trebuie sa avem si un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat.

Cateva avantaje ale acestui tratament: 

  • reduce definitiv stratul de grasime, fara efecte secundare
  • metoda eficienta si non-invaziva
  • nu implica perioada de recuperare
  • imbunatateste aspectul pielii
  • actioneaza selectiv, distrugand tesutul adipos fara a afecta zonele din jur
  • rezultate vizibile inca de la prima sedinta

Sper sa iti fie de folos aceste informatii in luarea deciziei corecte, iar daca nu esti inca decisa te invitam in centrele Chic Salon la o consultatie cu specialistii nostri. Consultatia nu implica niciun cost din partea ta. Are ca scop informarea corecta cu privire la orice procedura corporala.
Daca ai intrebari suplimentare referitoare la procedura de slabire prin Criolipoliza ne poti lasa un mesaj in privat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. CryoMed – Slabire si remodelare corporala prin criolipoliza