Cum ne pregatim de plaja si cum folosim protectia solara?

Au trecut mai bine de 30 de zile de vară, așa că dacă te pregătești de concediu și ți-ai plănuit câteva zile la malul mării, unde te vei bucura din plin de cocktail-urile băute pe plajă, în razele arzătoare ale soarelui, îți propunem să nu scapi din vedere un detaliu și anume, pregătirea pentru expunerea la soare. 

Înainte de a te expune la razele ultraviolete, pielea ta are nevoie de o pregătire prealabilă. Mai exact, pentru a preveni arsurile solare din timpul verii, înainte de a ajunge pe litoral, exfoliază-ți pielea o dată pe săptămână pentru a te asigura că vei îndepărta celulele moarte ale pielii. În acest mod, pielea se va regenera, iar bronzul va fi intens. Foloseste produse cosmetice special concepute pentru o exfoliere corecta.

Un alt pas deosebit de important este hidratarea pielii. Oferă-i nutrimentele de care are nevoie pentru a se menține fermă și radiantă folosind o cremă puternic hidratantă. O crema pe baza de vitamine, colagen si elastina e suficient de hranitoare pentru pielea ta si iti va oferi un bronz impecabil si unifor.

Ține cont de sfaturile specialiștilor și mergi la plajă în intervalul recomandat și anume, dimineața, între 8:30-9.00 – 10:30-11:00 și după amiaza, după ora 17:00. În acest mod te vei bronza sănătos și vei preveni nu doar arsurile solare, ci și șansele de a te alege cu cancer de piele. 

Folosește loțiune de plajă. Să te expui la soare fără protecție este interzis. Indiferent cât de bronzată ești sau nu, folosește o loțiune de plajă cu protecție solară cu factor ridicat, mai mare de 45. Va recomandam gama Sun de la Bruno Vassari, o gama care ofera produse pe baza de uleiuri naturale cu diferite tipuri de factor de protectie.

Nu trebuie să-ți lipsească nici pălăria de plajă cu boruri largi, dar nici ochelarii de soare. Pe lângă faptul că te vei bucura de un look cât se poate de stilysh, vei ține razele ultraviolete la distanță și vei preveni decolorarea părului. 

Nu uita sa folosesti produse de ingrijire pentru par pentru a-l proteja de razele soarelui si de apa sarata. Foloseste produse hidratante si cu protectie pentru podoaba ta capilara. Nu e nimic mai neplacut decat niste varfuri arse de soare si o culoare decolorata a parului. Trebuie sa stii ca apa sarata in combinatie cu soarele iti decoloreaza parul si indeparteaza vopseaua de pe firul de par mult mai repede. Gamele Label.m si Chi au numeroase produse care ofera protectie parului tau.

De îndată ce ai ajuns acasă și ai făcut duș, hidratează-ți pielea. Optează pentru o cremă răcoritoare, cu aloe vera, pentru a te simți minunat. 

Nu uita nici de alimentație. Cât timp stai la plajă consumă multe lichide și mănâncă fructe. 

Pentru a mentine un bronz mult timp, cnsuma 2 litri de apa pe zi, hidrateaza-ti pielea dupa fiecare dus si evita exfolierele dese.

Don’t forget to be #chic!