Cum ne vopsim părul în vara anului 2017! Top trei culori la modă în sezonul cald.

Blond ”căpșună”, roșcat cupru sau blond platinat. Sunt doar câteva dintre culorile la modă în vara anului 2017, motiv pentru care îți propunem să optezi pentru o schimbare de look care să-ți evidențieze trăsăturile fizice.

Ombre hair și culorile electrice în materie de păr nu mai sunt în vogă în vara anului 2017, fapt pentru care îți propunem să descoperi cele mai stylish nuanțe de păr și să te inspiri din propunerile stiliștilor.

 

Blond ”căpșună”

Faptul că nuanțele de blond atrag privirile ca un magnet nu e niciun secret pentru nimeni, însă în vara anului 2017, stiliștii îți propun blondul ”căpșună”, cunoscut și ca blorange, adică un blond auriu cu tente delicate de oranj. Nu doar că va atrage privirile, însă îți va conferi luminozitate chipului.

 

 

Roșcat cupru

Pentru reprezentantele sexului frumos care adoră să impresioneze prin extravaganță, stiliștii îți propun roșcatul cupru. Inspiră-te din stilul vedetelor și optează pentru o culoare luminoasă, intensă, ce-ți va sublinia trăsăturile fizice, mai ales dacă pielea ta este deschisă la culoare.

 

 

Șaten auriu

Culorile cât mai apropiate de naturalețe sunt un must-have în această perioadă, fapt pentru care îți propunem șaten-auriu, o nuanță chic, ce se potrivește tuturor nuanțelor de ten. Așadar, conferă-i un plus de strălucire părului tău optând pentru o schimbare de look îndrăzneață.