Cum sa iti faci o coafura de vara cu o esarfa! Afla si tu!

Vara asta, designerii ne îndeamnă să fim creativi, să ne jucăm mai mult. Hairstyliştii s-au conformat şi au accesorizat coafurile cu eşarfe de mătase trendy, cu printuri inedite, care transformă orice femeie într-un superstar!

1

Coafură cu eşarfă

1.    Cu ajutorul plăcii, realizaţi bucle lejere. Poziţionaţi placa la câţiva centimetri de rădăcină şi răsuciţi, trăgând în jos. Pentru un plus de naturaleţe, pieptănaţi buclele.
2.    Rasuciţi eşarfa şi pozitionaţi-o pe frunte. Răsuciţi părtile acesteia la spate şi apoi direcţionaţi-le spre o parte laterală, unde o prindeţi înfăşurând capetele.
3.    Lăsaţi libere câteva şuviţe şi începeţi să prindeţi părul la spate, trecând părul după o parte a eşarfei şi fixaţi cu agrafe. Continuaţi până când prindeţi tot părul din spate.

234

În fotografii s-a folosit eşarfa creată special de designerul britanic Giles Deacon, pentru label.m, inspirată din colecţia sa de primavară/vară, cu print-uri îndrăzneţe şi culori vii, care reflectă trendurile sezonului.

Fiind sponsor oficial la London Fashion Week de 15 ani,brandul s-a aliat din nou cu renumitul  icon al modei Britanice şi împreuna au creat eşarfa cu un design care nu poate trece neobservat. Colaborarea cu Giles Deacon se află deja la a şasea ediţie, celebrată prin acest accesoriu care prezintă într-un mod geometrizat coafuri cu volum exagerat. Eşarfa este prezentata într-o geanta transparenta, care poate fi folosită ca accesoriu modern.

Hairstyling: Gina Aron Senior Ambasador label.m
Make up: Mirela Pancu

Articol in colaborare cu www.unica.ro