Cum scapi de unghiile casante! Trei metode simple ce te vor ajuta să ai o manichiură perfectă

Manichiura este considerată a fi cartea de vizită a oricărei femei, fapt pentru care este deosebit de important să ai mereu unghii frumoase și sănătoase, însă uneori acest lucru nu este posibil. Din cauza lipsei de vitamine, de cele mai multe ori, unghiile devin casante ori fragile fapt pentru care trebuie să le acorzi îngrijirea de care au nevoie. 

Astfel, pe lângă o dietă echilibrată, bazată pe consumul de fructe, legume, dar și pește și produse lactate, este important ca o perioadă să le porți tăiate scurt, iar o dată pe săptămână e musai să le răsfeți cu un lac de unghii pentru întărire. Mai mult de atât, dacă preferi soluțiile naturale, poți încerca să le ții câteva minute într-un vas în care ai încălzit puțin ulei de măsline și în care ai adăugat un strop de suc de lămâie. 

O altă soluție pentru a uita de unghiile casante sunt, fără doar și poate, unghiile cu gel. Chiar dacă costurile sunt un pic mai mari față de o manichiură clasică, unghiile vor deveni mai solide, mai groase și, mai mult de atât, te vei bucura de o manichiură impecabilă până la o lună de zile. 

 
De asemenenea, oja semiperamentă te va ajuta să ai unghii frumoase, întrucât este un compromis între unghiile cu gel și manichiura clasică, având un top care este benefic pentru unghii. De asemenea, stratul de ojă nu este gros, iar unghiile arată natural și nu se mai pot exfolia rapid. 

Tu ce metodă folosești pentru a scăpa de unghii casante?