Descoperă EndyMed: Tehnologia avansată pentru tratamente corporale

Descoperă EndyMed: Tehnologia avansată pentru tratamente corporale

În căutarea unei soluții eficiente pentru a obține o piele mai fermă, mai netedă și o siluetă mai conturată? Tehnologia EndyMed oferă un răspuns inovator și sigur. Spre deosebire de alte tehnologii RF, care pot fi dureroase sau riscante pentru epidermă, EndyMed utilizează o abordare avansată pentru a stimula producția naturală de colagen, obținând rezultate remarcabile.

Prin intermediul tratamentului cu EndyMed, cunoscut și sub numele de Radiofrecvență 3DEEP, se livrează energie controlată în profunzime la nivelul dermului, atingând temperaturi optime între 52 și 55 de grade Celsius, cu un minim de disconfort la nivelul epidermei. Această procedură delicată focalizează energia dispozitivului în derm și hipoderm pentru o stimulare optimă și nedureroasă a colagenului.

Cum funcționează radiofrecvența 3DEEP?

Pe măsură ce trec anii, pielea noastră suferă transformări inevitabile. Una dintre cele mai notabile este scăderea producției naturale de colagen, element esențial pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Aici intervine EndyMed, cu tehnologia sa avansată RF 3DEEP, pentru a inversa aceste procese și a reda pielii un aspect mai tânăr și mai neted.

EndyMed utilizează o abordare inovatoare, focalizându-se pe straturile profunde ale pielii, în special dermul, unde se află fibroblastele responsabile de producția de colagen. Prin aplicarea controlată a energiei radiofrecvenței, EndyMed stimulează activitatea acestor celule, declanșând un proces natural de regenerare și reparare a colagenului.

Procedura este non-invazivă și nedureroasă, iar rezultatele sunt vizibile și de durată. Pe măsură ce tratamentul progresează, pielea își recapătă fermitatea și elasticitatea, liniile fine și ridurile devin mai puțin vizibile, iar aspectul general al pielii devine mai tânăr și mai revitalizat.

În plus, EndyMed este adaptabil și personalizabil, putând fi ajustat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient și de obiectivele dorite. Această abordare individualizată asigură obținerea celor mai bune rezultate, cu un minim de inconveniente și fără timp de recuperare necesar.

Avantajele tratamentului EndyMed

Avantajele tratamentului cu EndyMed sunt atât de variate și de benefice încât satisfac o gamă largă de nevoi ale clienților. Iată cum EndyMed poate transforma aspectul și sănătatea pielii tale:

 1. Remodelare Corporală: Datorită capacității sale de a penetra profund în derm și hipoderm, EndyMed oferă o soluție eficientă pentru remodelarea corporală. Prin stimularea colagenului și îmbunătățirea elasticității pielii, acest tratament te ajută să obții o siluetă sculptată și conturată, fără intervenții chirurgicale sau perioade lungi de recuperare.
 2. Reducerea Celulitei: Celulita poate fi o problemă frustrantă pentru multe persoane, dar EndyMed oferă o soluție eficientă și non-invazivă. Prin îmbunătățirea circulației sanguine și a drenajului limfatic, EndyMed ajută la reducerea aspectului nedorit al celulitei, oferindu-ți o piele mai netedă și mai uniformă.
 3. Scăderea în Cm: EndyMed nu se limitează doar la îmbunătățirea aspectului pielii, ci poate contribui și la reducerea circumferinței în zonele problematice. Prin stimularea colagenului și reducerea grăsimilor localizate, acest tratament te poate ajuta să obții rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.
 4. Body Tightening: Pielea lăsată sau flască poate fi o preocupare pentru mulți dintre noi, dar EndyMed vine în ajutor cu un tratament specializat pentru tightening-ul corporal. Prin îmbunătățirea fermității și tonusului pielii, EndyMed te ajută să obții o piele mai fermă și mai tonifiată, redându-i aspectul tineresc și sănătos.
 5. Diversitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale EndyMed este versatilitatea sa. Datorită gamelor variate de aplicatori și protocoale personalizate, acest tratament poate fi adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui pacient. Indiferent dacă vrei să îți îmbunătățești aspectul general al pielii sau să te concentrezi pe anumite zone problematice, EndyMed poate oferi o soluție pe măsură.

Număr de Ședințe și Zone de Tratament

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să urmezi un protocol de tratament cu EndyMed care să se potrivească nevoilor tale individuale. În general, sunt necesare între 4 și 8 ședințe pentru a obține rezultate optime. În primele etape ale tratamentului, este indicat să faci o ședință pe săptămână pentru primele 4 săptămâni, pentru a obține tonifierea și conturarea dorită. După această perioadă inițială, se recomandă efectuarea a 3-4 ședințe la intervale de 4-6 săptămâni pentru a beneficia de tratamentul cu RF fractionată, care optimizează și consolidează rezultatele obținute.

Zonele de tratament sunt variate și pot fi adaptate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui pacient. EndyMed poate fi utilizat cu succes pe următoarele zone:

 • Brațe: Pentru a îmbunătăți fermitatea și aspectul pielii în zona brațelor.
 • Flancuri: Pentru a reduce grăsimea localizată și a contura talia.
 • Fese: Pentru a obține o formă și un aspect mai ridicat și mai ferm.
 • Spate: Pentru a îmbunătăți tonusul și fermitatea pielii în zona spatelui.
 • Abdomen: Pentru a reduce grăsimea abdominală și a contura talia.
 • Coapse: Pentru a reduce aspectul celulitei și a îmbunătăți aspectul pielii în zona coapselor.
 • Zona Genunchilor: Pentru a reduce aspectul pielii lăsate și a îmbunătăți fermitatea în această zonă.

Indiferent de zonele pe care dorești să le tratezi, EndyMed oferă soluții personalizate și eficiente pentru a te ajuta să obții aspectul dorit și să te simți mai încrezător în propria piele. Este recomandat să consulți un specialist înainte de începerea tratamentului pentru a determina protocolul potrivit pentru tine și pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

De ce să Alegi Tratamentul cu EndyMed?

 • Eficiență crescută: Tehnologia avansată a lui EndyMed combinată cu Vacuum-ul Pulsat controlat electronic (ECMV) reprezintă o revoluție în domeniul tratamentelor corporale. Această combinație inovatoare dublează incalzirea profundă a țesutului pentru rezultate superioare. Astfel, EndyMed oferă o eficiență crescută și rezultate remarcabile într-un timp mai scurt.
 • Penetrare profundă: Un alt aspect distinctiv al tratamentului cu EndyMed este capacitatea sa de a penetra în straturile profunde ale pielii, ajungând până la 26mm în adâncime. Acest lucru permite o acțiune mai eficientă și mai completă asupra țesutului, oferind rezultate vizibile și de durată în îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.
 • Fără durere și disconfort: Unul dintre cele mai mari avantaje ale tratamentului cu EndyMed este confortul pe care îl oferă. Datorită tehnologiei sale avansate și a metodelor non-invazive, tratamentul este complet lipsit de durere și disconfort. Acest lucru face ca experiența să fie plăcută și relaxantă pentru pacient, fără a fi necesară o perioadă de recuperare post-tratament.
 • Stimularea circulației și a arderii grăsimilor: EndyMed nu doar îmbunătățește aspectul pielii, ci și stimulează circulația sanguină și ajută la arderea grăsimilor. Prin combinarea radiofrecvenței cu vacuum-ul, tratamentul îmbunătățește circulația și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Acest lucru contribuie la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor și la obținerea unei siluete mai conturate și mai tonifiate.

Tratamentul cu EndyMed reprezintă o alegere ideală pentru cei care își doresc rezultate eficiente și sigure în îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. Cu avantajele sale distincte și rezultatele remarcabile pe care le oferă, EndyMed este soluția perfectă pentru transformarea aspectului tău și pentru obținerea unei stări de bine generale.

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro