Descoperă Secretele Remodelării Corporale la Chic Salon

Descoperă Secretele Remodelării Corporale la Chic Salon

Cu rapida venire a sezonului cald, dorința de a obține un corp perfect devine tot mai intensă. Indiferent dacă visezi la o siluetă tonifiată, un abdomen plat sau picioare bine definite, sezonul estival reprezintă o oportunitate ideală de a-ți evidenția trăsăturile și de a te simți încrezător în propriul corp. Cu hainele lejere, costumul de baie și activitățile în aer liber intrând în mod firesc în rutina noastră zilnică, acesta este momentul perfect pentru a începe pregătirea corpului pentru vară.

La Chic Salon, încă avem posibilitatea de a profita de sezonul rece pentru a ne concentra asupra remodelării corporale și a atinge obiectivele dorite. În acest blog, ne propunem să vă ghidăm prin diverse opțiuni și strategii, dezvăluind secretele din spatele unor tratamente precum Eximia MED, Eximia HR77, Zionic, Criocuum și Symmed Elite. Vă oferim sfaturi prețioase pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de remodelare corporală și să vă bucurați de un corp în formă în timpul verii.

Eximia MED: Tratament Avansat de Remodelare Corporală

Eximia MED utilizează o tehnologie avansată ce vizează zonele problematice ale corpului. Combinația de vacuum, radiofrecvență bipolară și infraroșu stimulează circulația sanguină, accelerează metabolismul celular și îmbunătățește aspectul pielii. Această procedură ajută la reducerea celulitei și conferă pielii un aspect neted și uniform. Prin stimularea producției de colagen și elastină, Eximia MED contribuie la fermitatea și tonifierea pielii, obținând rezultate remarcabile în zonele precum abdomenul, coapsele, fesele și brațele.

Eximia HR77: Redefinirea Siluetei cu Tehnologie Avansată

Eximia HR77 se concentrează asupra reducerii țesutului adipos și a celulitei, oferind un corp tonifiat și bine definit. Cu ajutorul radiofrecvenței bipolare și a vacuum-ului controlat, acest tratament acționează în profunzime asupra țesuturilor, îmbunătățind aspectul pielii și reducând depozitele de grăsime. Stimulând producția de colagen, Eximia HR77 conferă pielii fermitate și elasticitate, contribuind la obținerea unei siluete sculptate și atrăgătoare.

Zionic: Combinarea Puterilor Radiofrecvenței și Electrostimulării Musculare

Zionic aduce împreună radiofrecvența bipolara și electrostimularea musculară pentru a obține rezultate remarcabile. Prin încălzirea stratului adipos și stimularea colagenului și elastinei, radiofrecvența contribuie la remodelarea corporală. În paralel, electrostimularea musculară tonifică mușchii, ajutând la sculptarea corpului și reducând celulita. Cu Zionic, veți obține un aspect tonifiat și bine definit, eliminând toxinele și excesul de grăsime.

Criocuum: Eliminarea Grăsimii cu Tehnologia Crioterapiei

Criocuum utilizează tehnologia crioterapiei pentru a viza și reduce depozitele de grăsime. Prin expunerea controlată la temperaturi scăzute, acest tratament provoacă cristalizarea celulelor adipoase, eliminând treptat grăsimea în timpul procesului de metabolizare. Non-invaziv și precis, Criocuum oferă reducerea circumferinței și a grăsimii în zonele tratate, conturând corpul pentru un aspect sculptat și bine definit.

Symmed Elite: Remodelarea Corporală cu Tehnologii Avansate

Symmed Elite combină terapia cu ultrasunete, radiofrecvența bipolară și terapia de vacuum pentru a trata eficient diverse zone ale corpului. Ultrasunetele distrug celulele grase, radiofrecvența stimulează producția de colagen și elastină, iar terapia de vacuum ajută la remodelarea corpului și reducerea celulitei. Prin Symmed Elite, veți obține o siluetă mai sculptată, o piele mai fermă și un aspect general îmbunătățit al corpului.

Chic Salon vă oferă posibilitatea unică de a alege cele mai potrivite tratamente de remodelare corporală pentru nevoile și obiectivele voastre. Terapeuților noștri specializați, vă vor oferi informații detaliate și vă vor ghida în alegerea celor mai eficiente tratamente sau combinații personalizate. Această oportunitate vă asigură că veți obține rezultatele dorite într-un mod sigur și eficient, pregătindu-vă pentru sezonul estival cu încredere.

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro