Despre noi

Chic Salon by BeautyOne

Servicii de calitate ireprosabila.
O atmosfera calda.

Inca din 2006, cand a luat fiinta primul centru Chic Salon by BeautyOne din Bucuresti, viziunea noastra a fost aceea de a oferii servicii de calitate ireprosabila, o atmosfera calda, un loc in care clientele sa se simta bine. Pe scurt, ne-am dorit sa oferim clientelor noastre acces la “un meniu full service”. 

Suntem un lanț de centre de înfrumusețare cu 4 locații în București și suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele dumneavoastră de frumusețe și sănătate.

Fie că doriți să slăbiți, să vă remodelați corpul sau să aveți un ten strălucitor, fie că sunteți în căutarea unor specialiști în domeniul hairstyling-ului sau al unghiilor, noi suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți look-ul pe care îl doriți!

Fiind un brand sub tutela BeautyOne, una dintre cele mai importante firme din Romania in domeniul beauty, Chic Salon ofera clientelor sale acces la cele mai noi produse, aparatura si tratamente din piata de beauty din intreaga lume.

Branduri profesionale consacrate la nivel international precum CHI-prima vopsea fara amoniac din lume, label.m – brandul profesional al renumitei academii de hairstayling din Londra – Toni & GuySuperKayEximia – tehnologia italiana ce mananca centimetri, Syneron CandelaBruno VassariPevonia Botanica – produse cosmetice organice din USA, sunt doar cateva dintre produsele si aparatura pe care Chic Salon o pune la dispozitie clientelor sale.

In materie de personal, Chic Salon va asteapta in cele 4 centre cu:

  • 15 specialisti in cosmetica si corporal, dintre care, un trainer international specializat in estetica faciala si corporala, un trainer national  specializat in estetica faciala si corporala si un trainer national make up (in salonul din Izvor)
  • 11 hairstylisti, dintre care 1 trainer international CHI, ambasador Label M in Romania (in salonul din Izvor)
  • Specialisti manichiura/pedichiura

Alaturi de doamna dr. Manuela Ravescu, medic specialist dermatolog si estetician, specialistii nostri realizeaza studii clinice, pentru a imbunatati continuu terapiile faciale si corporale, astfel incat sa putem oferi clientelor noastre cele mai eficiente tratamente.

Pe langa vedetele de renume international ce apreciaza brandurile pe care Chic Salon le ofera si clientelor sale din Romania, numeroase vedete din plan local au trecut pragul centrelor noastre. Dintre acestea amintim: Roxana Ciuhulescu, Xonia, Iulia Vantur, Ioana Gighina, Andreea Mantea, Dana Savuica, Ramona Badescu, Alexia Talavutis sau Simona Taranu.

In plus, hairstylistii  si make up artistii  Chic Salon au luat parte la diverse proiecte TV (X FACTOR , Vorbeste Lumea , stirile Antena 1 si KANAL D) sau show-uri de moda (Bucharest Fashion Week).

Asadar, fie ca sunteti eco-friendly si doriti sa va schimbati culoarea parului cu vopseaua CHI, doriti sa incercati un tratament facial cu produse organice Pevonia Botanica made in USA sau doriti sa scapati de centimetri in plus cu spectaculoasa tehonolgie de remodelare corporala Eximia, specialistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa va ofere cele mai bune rezultate.

4 Centre Chic Salon in Bucuresti

Chic Salon Izvor

Chic Salon Izvor

Bulevardul Libertatii, nr. 22, Sector 5, Bucuresti
izvor@chicsalon.ro
Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: Inchis

Chic Salon Titan

Chic Salon Titan

Str. Pictor Gherghe Tattarescu nr. 6, Sector 3, Bucuresti
titan@chicsalon.ro
Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: Inchis

Chic Salon Nordului

Chic Salon Nordului

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr. 225C, Bucuresti
nordului@chicsalon.ro
Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: Inchis

Chic Salon Pallady

Chic Salon Pallady

B-dul Theodor Pallady, nr. 51, Cladirea Centrul de Calcul, Sector 3, Bucuresti
pallady@chicsalon.ro
Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: Inchis