O noua metoda prin care scapam rapid si nedureros de parul nedorit-SHR

Pentru noi femeile, nimic nu este mai important decat sa stim ca putem imbraca oricand o rochie sau o fusta, indiferent de anotimp sau perioada a lunii. Toate vrem sa avem piele fina, fara par nedorit pe tot parcursul anului si suntem fericite ca tehnologia avanseaza de la an la an.

De cativa ani epilarea cu ceara a fost inlocuita de multe femei cu epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) sau cu laser care aduc beneficii pe termen lung si te scapa de grija epilatului in fiecare luna, sau o data la 2 saptamani (acolo unde pilozitatea este mai mare).

Tehnologia IPL foloseste o unda de lumina dispersata avand un spectru de lucru pe toata suprafata manipulului flash dupa flash, iat tehnologia laser Dioda foloseste o singura lungime de unda lucrand tintit pe firul de par intr-un mod continuu fiind recomandat chiar si pentru pielea bronzata.

Anul acesta insa, o noua tehnologie face furori in randul celor care vor sa scape definitiv de parul nedorit – Tehnologia SHR (Super Hair Remover)

Ce este SHR?

Pentru ca epilarea prin IPL este eficienta si pe firele subtiri, iar epilarea prin laser este eficienta si vara, tehnologia SHR imbina aceste doua importante avantaje ale epilarii definitive. Asadar epilarea cu tehnologia Super Hair Remover se adreseaza tuturor fototipurilor de piele si ofera o procedura rapida si nedureroasa de epilare pe toata perioada anului.

Cum ne pregatim pentru o astfel de procedura?

  • cu 2-3 luni inainte de a incepe tratamentul cu SHR se recomanda sa nu mai folosesti metoda epilatului cu ceara ci trebuie sa folosesti aparatul de ras pentru a uniformiza cresterea firelor de par de pe zona pe care vrei sa o tratezi.
  •  ultima zi in care folosesti aparatul de ras trebuie sa fie cu 2-3 zile inainte de sedinta de SHR
  • dupa sedinta de SHR poti folosi aparatul de ras ori de cate ori este nevoie pana la urmatoarea sedinta.
  • cel mai indicat este sa nu te expui la soare inainte de sedinta, dar daca totusi nu poti evita asta, iti recomandam sa hidratezi bine zona inainte.

Care sunt avantajele epilarii cu tehnologia SHR?

  • datorita tehnologiei avansate Super Hair Remover emite impulsuri de energie repetitive si selective, asta insemnand ca tratamentul este rapid, sigur si nedureros
  • pot fi tratate toate zonele corpului: facial, axila, brate, spate, abdomen, lombar, inghinal, interfesier, picioare, gambe.
  • este un tratament recomandat atat doamnelor cat si domnilor
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele si fire de par 
  • tratamentul poate fi realizat in orice perioada a anului chiar si vara cand pielea ta este bronzata
  • trateaza foliculita pentru ca actioneaza pe lungimea firului de par 

Acestea sunt motivele pentru care iti recomandam epilarea definitiva cu Super Hair Remover. Daca mai ai si alte intrebari, nu ezita sa ne intrebi.