Epilarea definitivă – motivul pentru care trebuie să începi ședințele toamna

Zilele de vară trec rapid și nu mult a mai rămas până când își va face simțită toamna. Deși este o perioadă neplăcută pentru multe persoane, întrucât vremea capricioasă ne va da bătăi de cap, este perioada perfectă pentru a începe ședințele de epilare definitivă

Epilarea definitivă este un procedeu estetic revoluționar, ce te va ajuta să scapi de pilozitatea excesivă de pe toate zonele corpului. 

În timpul procedurii estetice, lumina emisă de aparatura de ultimă generație, ce a fost special concepută pentru îndepărtarea definitivă a firelor de păr, este absorbită de melanină, după care este transformată în căldură și dusă până la rădăcină pentru a distruge celulele germinative. 

Mai mult de atât, specialistii în medicină estetică sunt de părere că toamna este perioada ideală pentru a începe epilarea definitivă, întrucât pielea trebuie protejată de soare în timpul procedurilor. Mai mult de atât, în urma ședințelor, pielea va deveni catifelată și lipsită de păr nedorit, astfel că în primăvară te vei putea bucura de picioare frumose. 

De asemenea, ședințele de epilare definitivă sunt recomandate a se începe toamna, întrucât atunci nu există riscul de apariție a petelor de hiperpigmentare, care sunt greu de tratat. 

Pentru epilarea definitivă pot opta și femei și bărbați, iar această procedură poate avea loc pe zone mari – față, axile, braț, picior, barbă bărbați (față), umeri, ceafă, pctorali, zona lombară, zona dorsală, dar și zone mici precum buză superioară, perciuni, zona dintre sprâncene, areole, linia mediană abdominală, degete. 

De asemenea, trebuie să știi că număr de ședințe de epilare definitivă de care ai nevoie variază în funcție de tipul tău de păr, de culoarea și grosimea acestuia, fapt pentru care îți propunem să ceri sfatul specialiștilor din centrele de înfrumusețare Chic Salon.