Slabire Spectaculoasa – Eximia

RODICA MIHALCEA – PRIMA FEMEIE DIN ROMANIA, CARE A SLABIT CU AJUTORUL TERAPIEI DE SLABIT EXIMIA

MINUS 10 KILOGRAME SI MINUS 7 CENTIMETRI IN TALIE, IN DOAR 10 SEDINTE DE EXIMIA acestea sunt rezultatele obtinute de catre Rodica Mihalcea, prima femeie din Romania care a testat efectele celui mai performant tratament corporal existent la ora actuala in lume.

“EXIMIA mi-a schimbat viata. La fel, oamenii pe care i-am cunoscut in campania “MERITI SA FII SANATOASA ! “. Dupa terminarea tratamentului cu EXIMIA, am mai slabit 3 kilograme, iar rezultatele se pastreaza si acum.”

 

Rodica Mihalcea, a primit de la specialistii CHIC SALON, in campania “MERITI SA FII SANATOASA !”, care se deruleaza la postul de televiziune ROMANTICA, un abonament complet cu EXIMIA. La prima sedinta de tratament, tanara de 23 de ani, avea 74 de kilograme si 83 de centimetri, in jurul taliei. Dupa 10 sedinte de EXIMIA, avea 64 de kilograme si 76 de centimetri in jurul taliei.

Dupa incheierea tratamentului cu EXIMIA, slabirea a continuat. In nici 2 luni, Rodica a mai slabit 3 kilograme, iar rezultatele se pastreaza si acum.

In luna septembrie, inventatorul EXIMIA, dr. Ezio Sblendorio, a venit in Romania si a facut cunostinta, in campania “MERITI SA FII SANATOASA !, cu prima romanca a carei viata s-a schimbat datorita lui.

 

Daca vreti sa discutati direct cu Rodica Mihalcea, ii puteti scrie pe adresa:

rodicutza2003@yahoo.com. Ea va va spune tot ce vreti sa aflati despre tratamentul cu EXIMIA, tratamentul care a revolutionat medicina estetica si piata de beauty.

Rodica Mihalcea, INAINTE DE A INCEPE TRATAMENTULCU EXIMIA:

Rodica Mihalcea, DUPA TRATAMENTUL CU EXIMIA:

14 aprilie 2010

Slabire Spectaculoasa Rodica cu Eximia

Slabire Spectaculoasa - Eximia RODICA MIHALCEA – PRIMA FEMEIE DIN ROMANIA, CARE A SLABIT CU AJUTORUL TERAPIEI DE SLABIT EXIMIA la Chic Salon
8 august 2017

Epilarea definitivă – motivul pentru care trebuie să începi ședințele toamna

Zilele de vară trec rapid și nu mult a mai rămas până când își va face simțită toamna. Deși este o perioadă neplăcută pentru multe persoane, întrucât vremea capricioasă ne va da bătăi de cap, este perioada perfectă pentru a începe ședințele de epilare definitivă.  Epilarea definitivă este un procedeu estetic revoluționar, ce te va ajuta să scapi de pilozitatea excesivă de pe toate zonele corpului.  În timpul procedurii estetice, lumina emisă de aparatura de […]