Visul oricărei reprezentante a sexului frumos este, fără doar și poate, să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni, precum al celebrităților din revistele glossy. De multe ori, însă, acneea este o problemă des întâlnită în cazul adolescentelor, dar nu numai, fapt pentru care dacă ai obosit să cheltui sume exorbitante pe medicamente ori diferite produse miraculoase ce promit tratarea coșurilor îți propunem să încerci tratamente pentru ten gras și acneic Pure Solution, de la Bruno Vassari.

Porii dilatați și excesul de sebum sunt doar câteva dintre semnele care indică faptul că tenul tău este gras, așa că îți propunem o soluție simplă și rapidă, ce-i va reda tenului tău frumusețea și, mai mult de atât, te va ajuta să scapi de petele și coșurile inestetice. Alege tratamentele disponibile în centrele de înfrumusețare Chic Salon și te vei bucura de o piele catifelată și lipsită de imperfecțiuni.

Tratament facial pentru tenul gras

Nimic nu este mai deranjant decât un ten lucios, fapt pentru care îți propunem un tratament revoluționar pentru reglarea sebumului. Mai mult de atât, grație extrasului de iris, ce are putere antiinflamatoare, dar și a sării de zinc, ce este antiseptic, un astfel de tratament ajută la tratarea erupțiilor cutanate, matifiază tenul și, de asemenea, reglează glandele sebacee. 

Terapie pentru tenul acneic – Oil Control

Dacă te confrunți cu o acnee severă și vrei să ai o piele perfectă, încearcă terapia pentru tenul acneic – Oil Control, ce presupune un peeling chimic special,  mască specificiă și concentrat activ. Astfel, în urma acestei proceduri vei trata acneea, iar pielea va rămâne catifelată și fină. 

Extra tips: Pentru ca rezultatele să fie vizibile și de durată, este recomandat să optezi pentru un regim de viață sănătos, să renunți la băuturile carbogazoase, mâncare de tip fast-food, dar și ciocolată și alte dulciuri. 

Don’t forget to be #chic!

8 august 2017

Gata cu acneea! Tratamente faciale pentru tenul gras

Visul oricărei reprezentante a sexului frumos este, fără doar și poate, să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni, precum al celebrităților din revistele glossy. De multe ori, însă, acneea este o problemă des întâlnită în cazul adolescentelor, dar nu numai, fapt pentru care dacă ai obosit să cheltui sume exorbitante pe medicamente ori diferite produse miraculoase ce promit tratarea coșurilor îți propunem să încerci tratamente pentru ten gras și acneic Pure Solution, de la Bruno […]
8 august 2017

Epilarea definitivă – motivul pentru care trebuie să începi ședințele toamna

Zilele de vară trec rapid și nu mult a mai rămas până când își va face simțită toamna. Deși este o perioadă neplăcută pentru multe persoane, întrucât vremea capricioasă ne va da bătăi de cap, este perioada perfectă pentru a începe ședințele de epilare definitivă.  Epilarea definitivă este un procedeu estetic revoluționar, ce te va ajuta să scapi de pilozitatea excesivă de pe toate zonele corpului.  În timpul procedurii estetice, lumina emisă de aparatura de […]
17 octombrie 2017

Rejuvenarea facială, secretul unui ten lipsit de riduri

Odată cu înaintarea în vârstă apar primele semne ale îmbătrânirii cutanate, motiv pentru care dacă îți dorești să fii într-o formă de invidiat și să scapi de ridurile care îți dau bătăi de cap atunci când te privești în orglindă, spune DA rejuvenării faciale.  O procedură cu totul și cu totul revoluționară, rejuvenarea facială este esențială pentru a scăpa de riduri cu ușurință, întrucât acest tratament folosește tehnologii de ultima generație, în urma cărora te […]