Experimentați tratamentul corporal Zionic la Chic Salon

Experimentați tratamentul corporal Zionic la Chic Salon

În căutarea unei soluții eficiente și non-invazive pentru redobândirea fermității pielii, reducerea celulitei și tonifierea musculară? Tratamentul corporal Zionic de la Chic Salon este răspunsul pe care îl căutați! Acest tratament revoluționar combină două tehnologii de ultimă generație pentru a vă oferi rezultate incredibile.

Ce este tratamentul corporal Zionic și cum acționează?

Tratamentul corporal Zionic este o inovație în domeniul înfrumusețării ce combină două tehnologii de ultimă generație pentru a oferi rezultate remarcabile în transformarea corpului dumneavoastră. Acest tratament integrează masajul activ rotational profund (MARP) și radiofrecvența de mare intensitate, deschizând uși spre o piele fermă, lipsită de celulită și un corp tonifiat într-un mod sigur și eficient.

Masajul activ rotational profund (MARP)

Masajul activ rotational profund este un sistem ce utilizează o energie de intensitate mare și impedanță mică pentru a acționa asupra țesuturilor într-un mod profund și eficient. Principala sa funcție este de a stimula circulația sângelui și limfei în țesuturi, facilitând astfel eliminarea toxinelor și a fluidelor acumulate. Acest efect de drenaj ajută la detoxifierea și revitalizarea pielii, oferindu-i un aspect mai sănătos și mai strălucitor.
MARP-ul are și o acțiune tonică asupra musculaturii, ajutând la relaxarea și tonifierea acesteia. Prin mișcările sale intense și precise, masajul activează metabolismul celular, contribuind la eliminarea depozitelor de grăsime și la remodelarea corpului într-un mod armonios.

Radiofrecvența de mare intensitate

Radiofrecvența de mare intensitate acționează la nivelul țesutului conjunctiv, generând un efect termic profund. Această căldură stimulează producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Prin creșterea nivelului acestor fibre de susținere, radiofrecvența ajută la reducerea aspectului inestetic al celulitei și la tonifierea pielii, conferindu-i un aspect mai neted și mai ferm.
De asemenea, radiofrecvența îmbunătățește circulația sângelui și oxigenarea țesuturilor, accelerând procesul de regenerare celulară și promovând sănătatea și frumusețea pielii.

Cum funcționează Zionic?

Tratamentul Zionic este rezultatul combinației ingenioase între două tehnologii de vârf: radiofrecvența și masajul activ rotational profund. Această sinergie între efectul termic și acțiunea mecanică se traduce în rezultate spectaculoase pentru frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră.

 • Efectul termic: Radiofrecvența este cunoscută pentru capacitatea sa de a genera căldură la nivelul țesuturilor. Tratamentul Zionic utilizează acest efect termic pentru a stimula circulația sângelui și limfei în zonele tratate. Prin îmbunătățirea circulației, se sprijină transportul de nutrienți și oxigen către celulele pielii, contribuind la producția de colagen și elastină – două substanțe esențiale pentru sănătatea și fermitatea pielii. În plus, acest efect termic ajută la reducerea țesutului adipos, oferindu-vă o siluetă mai subțire și mai conturată.
 • Efectul mecanic: Masajul activ rotational profund este o tehnică ce acționează în profunzime asupra țesutului conjunctiv. Prin mișcările intense și precise, masajul stimulează circulația sângelui și limfei, ajutând la eliminarea toxinelor și a fluidelor acumulate în țesuturi. Acest efect de drenaj contribuie la reducerea retentiei hidrice și la eliminarea aspectului de umflare sau senzație de „greutate” în anumite zone ale corpului. De asemenea, masajul activ ajută la remodelarea țesuturilor și la reducerea aspectului de „coajă de portocală” asociat cu celulita.

Beneficiile tratamentului Zionic

Tratamentul Zionic de la Chic Salon este mai mult decât o experiență de înfrumusețare – este o oază de transformare și revitalizare pentru corpul dumneavoastră. Cu o serie de beneficii impresionante, Zionic vă ajută să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă bucurați de o piele fermă, tonifiată și lipsită de imperfecțiuni. Iată cum vă poate ajuta tratamentul Zionic:

 1. Slăbire localizată: Radiofrecvența rezistivă, unul dintre elementele cheie ale tratamentului Zionic, accelerează metabolismul adipocitelor în zonele problematice. Aceasta înseamnă că grăsimea acumulată în regiuni precum abdomenul, coapsele sau fesele poate fi redusă semnificativ, ajutându-vă să obțineți o siluetă mai subțire și mai conturată.
 2. Remodelare: Masajul activ rotational profund și radiofrecvența lucrează împreună pentru a diminua volumul adipocitelor și pentru a stimula drenajul limfatic. Acest lucru nu numai că vă ajută să obțineți o siluetă mai definită, ci contribuie și la eliminarea excesului de lichid și toxine din corp, oferindu-vă o senzație de ușurare și confort.
 3. Anticelulitic: Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă multe persoane este celulita. Cu tratamentul Zionic, puteți fi siguri că aspectul inestetic al pielii afectate de celulită este abordat eficient. Masajul activ rotational profund și radiofrecvența lucrează împreună pentru a disloca nodulii celulitici și pentru a diminua aspectul de „coajă de portocală”, oferindu-vă o piele netedă și uniformă.
 4. Fermitate: Zionic stimulează producția de colagen și elastină, două substanțe esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Această stimulare ajută la întărirea și hidratarea pielii pe termen lung, oferindu-vă un aspect mai tânăr și mai sănătos.
 5. Tonifiere: Pielea fermă și tonifiată nu este doar un vis – este rezultatul tratamentului Zionic. Prin îmbunătățirea tonusului muscular și stimularea regenerării țesutului conjunctiv, Zionic vă ajută să obțineți o piele mai fermă și mai tonifiată într-un mod eficient și plăcut.

Tratamentul Zionic de la Chic Salon nu este doar un simplu tratament corporal – este o investiție în frumusețea și încrederea dumneavoastră. Experimentați acum beneficiile acestui tratament revoluționar și descoperiți secretul unei pielii perfecte și a unui corp tonifiat!

În concluzie, tratamentul Zionic combină eficient efectul termic al radiofrecvenței cu acțiunea mecanică a masajului activ rotational profund pentru a vă oferi rezultate de excepție în îngrijirea pielii și remodelarea corporală. Această combinație unică stimulează circulația sângelui și limfei, sprijinind producția de colagen și reducând țesutul adipos. Experimentați acum beneficiile tratamentului Zionic la Chic Salon și bucurați-vă de o piele mai fermă, tonifiată și mai sănătoasă!

Programează-te ca să descoperi minunata noastră lume de îngrijire și frumusețe la Chic Salon!

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro