Ce Înseamnă Bronzarea Organică?

Ghidul Chic Salon: Ce Înseamnă Bronzarea Organică?

Bine ai venit la Chic Salon, locul unde frumusețea se întâlnește cu naturalul! Dacă ești în căutarea unei alternative sănătoase și strălucitoare pentru bronzul tău, bronzarea organică este soluția perfectă. În acest articol, vom explora în detaliu ce înseamnă bronzarea organică și de ce ar trebui să îți transformi experiența de bronzare la Chic Salon.

Fie că te pregătești pentru vacanța mult așteptată sau pur și simplu vrei să-ți păstrezi strălucirea pe tot parcursul anului, bronzarea organică devine tot mai populară în lumea îngrijirii personale. În acest ghid, vom explora în profunzime ceea ce înseamnă bronzarea organică și de ce este o alegere atât de chic într-un salon de înfrumusețare.

Ce Este Bronzarea Organică?

Bronzarea organică este o metodă de a obține o piele cu aspect bronzat fără expunerea la radiațiile ultraviolete dăunătoare ale soarelui sau la razele nocive ale patului de bronzare. Bronzarea organică este un proces inovator care constă în pulverizarea unei soluții speciale pe suprafața pielii tale.

Solutia noastră folosește DHA (dihidroxiacetona), o monozaharidă care, în contact cu pielea, inițiază o reacție chimică, rezultând melanoidina. Această substanță este similară din punct de vedere al culorii cu pigmentul melanina, produs de piele în bronzarea naturală. Reacția are loc la nivelul celulelor moarte de la suprafața pielii, oferind o culoare de bronz uniformă și naturală.

De Ce Bronzare Organică la Chic Salon?

La Chic Salon, aducem bronzarea organică la un nivel superior. Utilizăm soluția Maroccan Tan, infuzată cu ulei de argan organic, vitamina E și aloe vera. Această combinație nu doar conferă pielii tale o nuanță perfectă, ci și o hidratează, o înmoaie și o face să strălucească.

Beneficiile bronzării organice la Chic Salon includ:

 • 3 variante disponibile, potrivite pentru orice nuanță de piele.
 • Ulei organic de măceșe pentru combaterea uscării și îmbătrânirii pielii.
 • Aplicare precisă și rapidă cu aer cald, într-o ședință care nu depășește 30 de minute

Reguli de Urmat pentru un Bronz Perfect și Uniform

Înainte de Ședința de Bronzare Organică:

 • Exfoliere Completă cu o Zi Înainte: Pentru a obține un bronz uniform, este esențial să realizezi un peeling complet cu o zi înainte de ședința de bronzare. Acest pas va îndepărta celulele moarte ale pielii și va asigura o suprafață netedă, pregătită pentru absorbția uniformă a soluției de bronzare.
 • Evită Deodorantul sau Parfumul: Înaintea ședinței, evită aplicarea deodorantului sau parfumului pe piele. Aceste produse pot interfera cu rezultatul bronzului și pot crea pete sau variații nedorite în nuanță.
 • Curățare și Epilare cu o Zi Înainte: Asigură-te că pielea este curată și epilată cu o zi înainte de bronzare. Epilarea trebuie să fie finalizată în avans pentru a permite porilor să se închidă, prevenind astfel absorbția excesivă a soluției de bronzare.

După Ședința de Bronzare Organică:

 • Evită Activitățile Intensive: Pentru a prelungi durata bronzului și pentru a evita posibilele pete, evită activitățile sportive intense, sauna sau înotul în primele 24 de ore după bronzare. Aceste activități pot duce la transpirație excesivă și pot afecta stabilitatea soluției de bronzare.
 • Interdicție pentru Dus în Primele 8 Ore: După ședința de bronzare organică, este crucial să eviți dușul în primele 8 ore. Acest timp este necesar pentru ca soluția de bronzare să se fixeze corespunzător pe piele și să ofere rezultate uniforme și de lungă durată. 
 • Aplică Cremă Hidratantă După Fiecare Duș: Menține-ți pielea hidratată și sănătoasă prin aplicarea unei creme hidratante după fiecare duș. Hidratarea constantă ajută la menținerea bronzului și previne uscarea excesivă a pielii.

Urmate cu atenție, aceste reguli vor contribui la obținerea unui bronz perfect și uniform, menținând în același timp sănătatea și strălucirea pielii tale. Chic Salon se angajează să ofere sfaturi personalizate și îndrumări suplimentare pentru a asigura cea mai bună experiență de bronzare organică posibilă!

Există Contraindicații pentru Bronzarea Organică?

Pentru a te bucura de o experiență de bronzare organică sigură și plăcută, este important să iei în considerare următoarele contraindicații:

1. Psoriazis, eczeme, răni deschise sau alergii la ingrediente

Dacă suferi de psoriazis sau eczeme, sau dacă ai răni deschise pe piele, este recomandat să amâni ședința de bronzare organică. De asemenea, dacă ești conștient de o alergie la unul dintre ingredientele soluției, este esențial să informezi tehnicienii de la Chic Salon pentru a evita reacții adverse. Pentru a evita eventualele reacții alergice sau neplăceri, este recomandat să testezi soluția de bronzare organică pe o mică suprafață a pielii cu cel puțin 24 de ore înainte de ședința completă. Acest pas asigură că pielea ta reacționează corespunzător la produs.

2. Femei însărcinate sau care alăptează

În general, bronzarea organică este considerată sigură pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Cu toate acestea, este recomandat să consulți medicul înainte de a te programa pentru o ședință. Medicul tău va putea oferi sfaturi personalizate și va lua în considerare starea ta de sănătate și orice alt factor relevant.

La Chic Salon, ne preocupăm de sănătatea și confortul clienților noștri, motiv pentru care respectăm cu strictețe aceste contraindicații. În cazul oricăror întrebări sau preocupări privind sănătatea ta, te încurajăm să consulți un profesionist medical înainte de a opta pentru bronzarea organică.

Este important să ne informezi cu sinceritate despre orice condiție de sănătate sau alergii pe care le ai, pentru a putea personaliza experiența ta de bronzare și a te asigura că beneficiezi de cele mai bune rezultate. La Chic Salon, ne dorim să oferim nu doar un bronz perfect, ci și o experiență sigură și plăcută pentru toți clienții noștri.

La Chic Salon, suntem dedicați să-ți oferim nu doar o culoare de bronz perfectă, ci și o experiență relaxantă și revitalizantă. Programază-ți ședința de bronzare organică astăzi și descoperă secretul unui bronz care îți evidențiază frumusețea naturală!

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro