Ghidul Chic Salon: Cum funcționează Eximia MED?

Ghidul Chic Salon: Cum funcționează Eximia MED?

Eximia MED reprezintă o inovație tehnologică non-chirurgicală, ce combină terapii ce revoluționează modul în care abordăm procesul de slabire și remodelare corporală. Această convergență de tehnologii oferă rezultate ce stimulează procesele metabolice ale organismului, eliminând excesul de grăsime, ameliorând aspectul pielii și tratând multiple probleme precum celulita, retentia de lichide sau lipsa de fermitate.

Încă de la prima ședință, beneficiarii pot observa o scădere în centimetri pe zonele tratate și o îmbunătățire vizibilă a aspectului pielii.

Beneficiile Eximia MED la Chic Salon

 1. Slăbire intensivă localizată: Prin stimularea lipolizei și reducerea volumului adipocitului, Eximia MED vizează direct zonele în care excesul de grăsime este cel mai pronunțat. Acest lucru înseamnă că poți să reduci în mod eficient grăsimea în zonele problematice, cum ar fi abdomenul, coapsele sau șoldurile, fără a afecta alte părți ale corpului.
 2. Redobândirea fermității pielii și reducerea celulitei: Tehnologiile avansate utilizate în tratamentul Eximia MED acționează selectiv asupra celulelor grase și a structurilor pielii, contribuind la îmbunătățirea fermității pielii și la diminuarea aspectului de „coajă de portocală”. Astfel, vei obține o piele mai netedă, mai fermă și mai atrăgătoare.
 3. Îmbunătățirea drenajului limfatic și detoxifierea: Prin contribuția la eliminarea toxinelor și a lichidelor reținute în exces în țesuturi, Eximia MED ajută la îmbunătățirea drenajului limfatic și la detoxifierea corpului. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra sănătății generale și a stării de bine.
 4. Refacerea elasticității și tonusului pielii: Prin stimularea naturală a fibroblastelor pentru sintetizarea de colagen și elastină, Eximia MED ajută la refacerea elasticității și tonusului pielii. Astfel, vei obține o piele mai fermă, mai catifelată și mai tânără, cu o textură uniformă și aspect sănătos.
 5. Remodelarea siluetei: Prin diminuarea țesutului adipos și refacerea conturului corporal, Eximia MED te ajută să obții o siluetă mai definită și mai proporționată. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea încrederii în sine și la obținerea unei imagini corporale pozitive.
 6. Accelerarea metabolismului celular și oxigenarea țesuturilor: Prin contribuția la procesele de regenerare și revitalizare a pielii și a țesuturilor, Eximia MED ajută la accelerarea metabolismului celular și la oxigenarea țesuturilor. Acest lucru poate avea efecte benefice asupra sănătății generale și a funcționării optime a organismului.
 7. Eliminarea tensiunii musculare și reactivarea circulației: Eximia MED contribuie la eliminarea tensiunii musculare și la reactivarea circulației, promovând astfel un corp mai sănătos și mai energizat. Acest lucru poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea nivelului de energie și vitalitate.
 8. Stimularea fibroblastelor și producerea de colagen: Prin stimularea fibroblastelor și producerea de colagen, Eximia MED contribuie la obținerea unei piei mai ferme, mai sănătoase și mai tinere. Acest lucru poate ajuta la reducerea aspectului îmbătrânit al pielii și la îmbunătățirea elasticității și fermității acesteia.
 9. Tratament personalizat: Echipa noastră de experți va crea un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale individuale.

În ansamblu, Eximia MED este mai mult decât un simplu tratament cosmetic – este o investiție în sănătatea, frumusețea și starea ta de bine. Prin intermediul beneficiilor sale multiple și complexe, Eximia MED te ajută să obții rezultate spectaculoase și durabile în privința aspectului și sănătății tale generale.

Cum funcționează reconturarea corpului cu Eximia MED?

 • Multi Laserporatie: Această tehnologie combină electroporatia, LED-urile și vibrațiile pentru a stimula celulele grase și a activa procesul de lipoliză, contribuind la reducerea în volum a adipocitelor. Acest proces este realizat selectiv, fără a afecta alte structuri biologice.
 • Endo Radio Mag: Această tehnică implică un masaj vacuumatic, radiofrecvență și magnetoterapie, acționând sinergic pentru a sparge și antrena celulele grase responsabile de aspectul de „coajă de portocală”.
 • Radiolift: Prin radiofrecvență și electroporatie, se stimulează fibroblastele pentru sintetizarea colagenului și elastinei, obținându-se rezultate notabile în liftingul facial și în combaterea celulitei.

Combinarea și alternarea acestor metode permit optimizarea procesului de diminuare a țesutului adipos, iar masajul în patru faze ajută la oxigenarea țesuturilor și la stimularea circulației arteriale, venoase și limfatice.

La Chic Salon, suntem mândri să oferim Eximia MED – un tratament inovator și eficient, care combină tehnologia de vârf cu expertiza noastră în îngrijirea frumuseții. Vă invităm să vă alăturați nouă în călătoria către o siluetă perfectă și o stare de bine absolută!

Programați-vă astăzi o consultație la Chic Salon și descoperiți cum Eximia MED vă poate transforma corpul și viața într-un mod pozitiv și durabil. Fiți cea mai bună versiune a voastră – la Chic Salon!

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro