Beneficiile aduse de tehnologia HIFU in tratamentele corporale.

Tratamentele corporale fac minuni pentru pielea ta daca sunt recomandate corespunzator in functie de necesitatile corpului tau.

Odata cu inaintarea in varsta, organismul tau isi incetineste metabolismul, fiind influentat si de stilul de viata pe care il adopti. Arderile grasimilor sunt din ce in ce mai lente si problema depunerilor de grasime sau a celulitei apare si la persoanele care nu s-au confruntat niciodata cu aceste afectiuni.

Este indicat sa prevenim aparitia celulitei si a depozitelor de grasime din timp printr-un stil de viata cat mai echilibrat si multa miscare, dar si cu ajutorul tehnologiilor estetico-medicale care de la an la an aduc imbunatatiri in materie de tratamente corporale si care chiar pot face minuni cu efort mic din partea ta.

Din dorinta fiecareia dintre noi de a arata cat mai bine cu eforturi cat mai mici, pentru ca timpul nu ne mai permite, esteticientii au descoperit beneficiile tehnologiei HIFU in tratamentele corporale.

 

Ce presupune tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)?

Ultrasunetele focalizate de mare intensitate provoaca la nivelul tesuturilor o succesiune de presiuni si decompresari, actionand asupra celulelor grase si a nodulilor celulitici de sub piele, fara sa afecteze tesuturile din jur. Vibratiile ultrasunetelor cresc fluiditatea celulelor adipoase, permitand eliminarea lor mai rapida. Astfel, efectul este dublu: de spargere a depozitelor de grasime si de dizolvare a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, ultrasunetele faciliteaza patrunderea substantelor active cu efect de slabire si tonifiere.

Aparatul LipoMed foloseste puterea ultrasunetelor focalizate si te ajuta sa scapi de celulita dar mai ales diminueaza stratul de grasime de pe zonele in care nu ti-l doresti.

Alte aparate cu ultrasunete folosesc emisii cu intensitate si frecventa redusa sau au energie slaba de focalizare, ceea ce implica mai multe sedinte de tratament. In cazul aparatului LipoMed, mediul de propagare a ultrasunetelor este tesutul adipos, iar rezultatete sunt imediate. LipoMed este extrem de versatil, permitand targetarea zonelor cu probleme si oferind un tratament personalizat intr-o singură sesiune. Tehnologia de emitere a ultrasunetelor cu frecventa inalta ajuta la reducerea vergeturilor, eliminarea celulitei si remodelarea zonelor tratate (coapse, fese, solduri sau abdomen).

Recomandarea specialistilor este ca un astfel de tratament sa il repeti o data pe luna pentru a ajunge la rezultatele pe care le doresti.