Machiaj de mireasă 2017 – 5 tendințe pentru vara anului 2017

Sezonul petrecerilor cu ștaif a debutat, fără doar și poate, de ceva timp, așa că dacă ești una dintre femeile care au ales să se căsătorească în această vară îți propunem să radiezi în ziua cea mare. Da, alegerea rochiei perfecte și a pantofilor comozi îți va reveni ție, însă de machiaj ne ocupăm noi.

Faptul că un look impecabil va fi întregit de un machiaj pe măsură nu e niciun secret pentru nimeni, însă dacă îți dorești să radiezi de frumusețe este nevoie să optezi pentru un machiaj simplu, dar rezistent și care să-ți evidențieze trăsăturile fizice. 

Machiaj de mireasă glamorous

Ai visat întotdeauna să te căsătorești într-o rochie de tip prințesă? Ei bine, ai nevoie de un machiaj glamour, în nuanțe pudrate. Evident, pentru un look de efect, e musai să folosești gene false, pentru a-ți scoate ochii în evidență.

Machiaj de mireasă smokey eyes

Dacă adori simplitatea, dar în același timp îți place să pui accent pe detalii, poți opta pentru un machiaj discret. Evidențiază-ți ochii cu ajutorul unui smokey eyes, iar pentru buze alege nuanțe nude. Un astfel de machiaj e perfect pentru femeile care aleg să-și prindă părul în coc. 


Machiaj de mireasă nude

În cazul în care Mama Natură a fost darnică cu tine și te bucuri de o frumusețe răvășitoare, optează pentru un machiaj simplu, în nuanțe pastel. De asemenea, nu uita de creionarea ochilor, pentru o privire intensă. 


Machiaj de mireasă  dramatic

Cat eye alungit aste alegerea perfectă atunci când îți dorești un look dramatic, însă pentru un plus de feminitate, poți alege să-ți conturezi buzele cu un ruj roșu intens. Cu siguranță vei arăta minunat. 

Machiaj de mireasă în nuanțe metalice

Culorile metalice fac furori în această perioadă, iar dacă ești o mireasă care își dorește să se bucure din plin de culoare, evidențiază-ți trăsăturile cu ajutorul nuanțelor metalice. Se văd perfect pe pielea bronzată, iar culori precum bronz, cupru, auriu ori argintiu îți va sublinia perfect ochii.

Don’t forget to be #chic!