Machiaj Semipermanent – Ce inseamna?

Tehnica infrumusetarii prin machiaj este folosita de femei inca din Antichitate, pentru a-si pune in evidenta ochii, buzele sau pometii sau a ascunde micile imperfectiuni. Desi machiajul a ramas nelipsit din viata femeii, preocuparea pentru cariera a facut ca timpul sa fie impartit la jumatate. Necesitatea ca machiajul sa fie rezistent de dimineata pana seara, fie ca ne aflam la piscina sau la o intalnire importanta, a determinat crearea machiajului semipermanent.

Pentru ca acesta sa reziste o perioada lunga de timp, intre 3-5 ani – durata de reinnoire naturala a pielii, dar si ca aceasta tehnica sa nu provoace durere, specialistii au inventat machiajului semipermanent.

Machiajului semipermanent este ideal pentru persoanele care:

  • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje;
  • nu au timp sau rabdare sa se machieze;
  • isi doresc sa arate bine tot timpul zilei;
  • au nevoie de reconstructii sau redefiniri.

Beneficii:

– se utilizeaza pigmenti 100% naturali, testati dermatologic si alergologi, care nu isi modifica nuanta in timp

poate fi folosit pentru conturul corector al buzelor, corectarea si reconstructia arcadei sprancenelor, poate inlocui eye-liner-ul pentru zona ochilor

– metoda sigura, durabila si nedureroasa

Contraindicatii

Clientii trebuie sa aiba peste 18 ani. Mai mult, trebuie sa nu sufere de hemofilie, epilepsie, boli de inima, boli transmisibile, diabet zaharat, afectiuni dermatologice, SIDA sau clientele sa nu fie insarcinate.

Pentru reinnoirea intensitatii si stralucirii culori, se poate efectua si o sedinta de mentinere la 12 sau 18 luni.