Magnifica by Eximia: BioRevitalizare și BioRegenerare pentru o Piele Radiantă

Magnifica by Eximia: BioRevitalizare și BioRegenerare pentru o Piele Radiantă

Magnifica nu este doar un tratament facial obișnuit, ci mai degrabă o călătorie în lumea inovației și a frumuseții îmbinată într-o simfonie de tehnologii avansate și seruri active REAGE. Acest tratament este conceput pentru a restabili luminozitatea și tinerețea pielii tale, datorită acțiunii revoluționare a trei tehnologii de vârf:

Crio-ultrasunete: Revoluția masajului celular

Imaginează-ți o tehnică care nu doar atinge suprafața pielii, ci pătrunde în straturile cele mai adânci, masează fiecare celulă și stimulează producția de colagen și elastină. Acest lucru este posibil datorită crio-ultrasunetelor – tehnologia inovatoare care redefinește conceptul de revitalizare a pielii. Rezultatul? Un ten vizibil mai ferm, cu riduri estompate și un contur facial bine definit. Prin această tehnică, pielea ta este îmbrățișată de un val de reînnoire și vitalitate, transformând fiecare moment într-o experiență de frumusețe pură.

Crio-electroporatia: Secretul absorbției profunde

Într-o lume plină de produse de îngrijire a pielii, absorbția este cheia pentru a obține rezultate reale. Cu crio-electroporatia, această cheie este împinsă la un nivel superior. Prin deschiderea unor micro-canale suplimentare în piele, această tehnologie permite ingredientelor active din serurile REAGE să pătrundă adânc în straturile pielii. Astfel, pielea este hrănită și revitalizată din interior, obținând un aspect sănătos și luminos. Cu Crio-Electroporatia, secretul unei pielii impecabile este revelat, iar frumusețea devine mai accesibilă ca niciodată.

Crio-ultraporatia: Drumul către regenerare

Regenerarea celulară este esențială pentru o piele sănătoasă și tânără. Cu Crio-ultraporatia, acest proces devine mai eficient și mai profund. Acest sistem avansat de administrare transdermică permite ingredientelor biomoleculare să ajungă la nivelul dermului, stimulând astfel regenerarea celulară și reducând semnele îmbătrânirii. În fiecare aplicare, pielea este reînnoită și revitalizată, iar rezultatele sunt vizibile și durabile. Cu Crio-ultraporatia, tenul tău este îndrumat pe drumul către o frumusețe durabilă și autentică.

Serurile Active REAGE

În căutarea unei pieli perfecte, nu există nicio modalitate mai eficientă decât să alegi serurile active REAGE – adevăratele bijuterii ale procesului de BioRevitalizare și BioRegenerare. Fiecare ser este meticulos formulat pentru a aborda nevoile unice ale pielii tale, oferindu-i acele ingrediente active de care are nevoie pentru a străluci în toată splendoarea sa. Descoperă secretul din spatele fiecărui ser:

 1. REAGE-P – Ser peeling biorevitalizare: Pentru o revitalizare profundă și un ten care strălucește de sănătate, REAGE-P este alegerea perfectă. Acest ser special formulat nu doar că revitalizează celulele pielii, ci îi conferă un aspect fin, compact și mai luminos, fără a fi necesară intervenția cu ace sau bisturiu. Cu REAGE-P, pielea ta devine o pânză perfectă, pregătită să primească strălucirea și să răspândească frumusețea în jur.
 2. REAGE-C – Ser peeling bioregenerare: Pentru a recâștiga tinerețea și fermitatea pielii, REAGE-C este aliatul perfect. Acest ser ajută la regenerarea pielii, netezind ridurile și conferindu-i un aspect uniform și strălucitor, fără a fi agresivă. Cu fiecare aplicare, REAGE-C pune în mișcare un proces de transformare profundă, oferindu-ți o piele mai tânără și mai plină de vitalitate.
 3. AGEOFF – ANTI-AGE – Ser hidratare biorevitalizare: Pentru a-ți menține pielea hidratată și protejată împotriva factorilor externi, AGEOFF este alegerea ideală. Acest ser oferă o hidratare intensă, restabilindu-i elasticitatea și tonusul. Cu proprietățile sale revigorante, AGEOFF este cheia pentru a obține o piele întinerită și plină de viață.
 4. TIMELESS – ANTI-AGE – Ser fermitate bioregenerare: Pentru a-ți îmbunătăți elasticitatea și fermitatea pielii, nimic nu se compară cu TIMELESS. Acest ser de excepție oferă pielii tale un aspect tânăr și revitalizat, ajutându-te să redescoperi frumusețea și strălucirea tinereții.
 5. REFILLUP – Ser umplere – biorevitalizare si bioregenerare: Pentru a lupta împotriva semnelor îmbătrânirii și a ridurilor, REFILLUP este alegerea perfectă. Acest ser puternic umple ridurile și conferă pielii un aspect întinerit și revitalizat. Cu fiecare aplicare, REFILLUP îți aduce mai aproape de pielea perfectă pe care o meriți.
 6. RESTORE – Ser luminozitate și pete de pigmentare biorevitalizare si bioregenerare: Pentru a-ți restabili luminozitatea și a diminua petele de pigmentare, RESTORE este răspunsul. Acest ser unic oferă pielii tale strălucirea naturală și uniformitatea de care are nevoie pentru a străluci în toată splendoarea sa.

Serurile active REAGE sunt cheia pentru a obține o piele perfectă și strălucitoare. Indiferent de nevoile tale specifice, fiecare ser este conceput pentru a-ți oferi rezultate remarcabile și pentru a-ți aduce pielea la un nou nivel de frumusețe și sănătate. Alege să îți răsfeți pielea cu aceste seruri extraordinare și vei descoperi secretul unei frumuseți fără cusur!

După fiecare sesiune de tratament cu Magnifica by Eximia, vei observa o transformare spectaculoasă a tenului tău. Ridurile sunt estompate, petele pigmentare sunt reduse, iar pielea devine mai fermă, mai tonifiată și mai luminoasă. Cu Magnifica, poți experimenta o biorevitalizare naturală și eficientă, fără intervenții chirurgicale sau disconfort, doar rezultate vizibile și încântătoare.

Așadar, dacă îți dorești o piele perfectă, experimentează Magnifica by Eximia la Chic Salon – unde frumusețea întâlnește inovația și luxul se îmbină cu rezultatele extraordinare. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație personalizată și descoperă secretul unei piele radiante și tinere!

Programează-te ca să descoperi minunata noastră lume de îngrijire și frumusețe la Chic Salon!

   • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
    Tel: 0746.083.083
    Email: pallady@chicsalon.ro
   • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
    Tel: 0728.338.055
    Email: izvor@chicsalon.ro
   • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
    Tel: 0755.994.141
    Email: titan@chicsalon.ro
   • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
    Tel: 0728.412.354
    Email: nordului@chicsalon.ro