​Mezoterapia facială, secretul unui ten strălucitor și reîntinerit!

Odată cu înaintarea în vârstă, ridurile de expresie, dar și petele își fac, fără doar și poate, simțită prezența, însă specialiștii din centrele de înfrumusețare Chic Salon îți propun o procedură revoluționară și anume, mezoterapia facială cu Messo Pen.

Un tratament facial revoluționar, mezoterapia facială are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină, astfel că pielea va rămâne luminoasă și perfectă. 

Fiind o tehnică non-invazivă, ce transporta la nivelul dermului și epidermului mai multe substanțe active ce sunt dispuse într-o soluție concentrata marca BCN (Institutul BCN), mezoterapia facială are ca efect liftingul facial și tratarea ridurilor de expresie, dar nu numai. Optând pentru o astfel de procedură, petele de pigmentare, dar și cicatricile post acneice vor dispărea. 

Mezoterapia facială este un tratament facial ce folosește tehnologia Messo Penn, ce acționează în profunzime grație a mii de microînțepături ce acționează la nivelul pielii lucrând în profunzime de la 0,5 mm până la 2 mm, fiind adaptat, fără doar și poate, la nevoile specifice pentru fiecare zonă tratată. Mai mult de atât, acesta are o viteză de 18.000 de bătăi pe minut pentru a reduce disconfortul apărut în timpul tratamentului și folosește și ace sterile individuale pentru fiecare pacient. 

Ce beneficii are tratamentul Messo Pen? Ei bine nu doar că tonifiază și reîntinerește pielea, însă stimulează producerea de colagen propriu și restructurarea pielii. În plus, ajută la absorbția ridurilor și tratarea liniilor fine. 

Pentru ca rezultatele să fie optime, specialiștii noștri vă recomandă să optați pentru 5-6 ședințe la interval de 2-3 săptămâni. 

 
Tu ai încercat vreodată mezoterapia? Cum ți s-a părut?​