Microdermabraziunea, o procedură complexă! Care sunt beneficiile acestui tratament facial?

Un pas deosebit de important în obținerea unui ten lipsit de imperfecțiuni este, fără îndoială, curățarea și întreținerea sănătății pielii, iar specialiștii în materie de frumusețe îți propun microdermabraziunea.

O procedură de exfoliere în profunzime, urmată de o absorbție rapidă a ingredientilor activi folositi, microdermabraziunea este un tratament facial apreciat de multe femei, întrucât prin această metodă celulele, dar și bacteriile existente în piele sunt eliminate. 

Mai mult de atât, microdermabraziunea este eficientă întrucât stimulează elasticitatea pielii, activează circulația sangvină și limfatică.

Specialiștii din centrele de înfrumusețare Chic Salon îți propun microdermabraziunea cu particule de diamant, o tehnologie revoluționară, ce este eficientă în special în tratarea petelor de pigmentare și a ridurilor fine. 

Ce este microdermabraziunea?

Realizată cu ajutorul unor capete de diamant, microdermabraziunea este o procedură de exfoliere mecanică, ce are ca scop îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii pentru a obține o piele luminoasă și sănătoasă. 

Care sunt avantajele microdermabraziunii?

Fiind o procedură ce se poate realiza în orice sezon, chiar și lunar, microdermabraziunea nu doar că îndepărtează petele de pigmentare și tratează ridurile fine, însă ajută la dispariția cicatricilor post acneice ușoare, micșorează porii dilatați și stimulează producerea de colagen și elastină. ​

 

​Tu ce părere ai despre microdermabraziune? Ai încercat acest tratament?​