Nutritie

In ce constau programele de nutritie Chic Salon?

Icon Jurnal nutritional si Fisa de evaluare

0. Jurnal nutritional si Fisa de evaluare

La Chic Salon alcatuirea unei diete incepe cu … ce iti place sa mananci! Este bine de stiut ca inainte de consultatia initiala setam o perioada de “ancheta nutritionala”, adica vei completa intr-un jurnal pe care il vei primi de la receptia noastra absolut tot ceea ce vei consuma in perioada respectiva. Totodata, fisa de evaluare pe care o vei completa ne va fi elocventa pentru intelege mult mai bine nevoile tale nutritionale si calorice, obiceiurile care au putut duce la cresterea in greutate si ne vor ajuta in crearea meniurilor adecvate necesarului tau caloric dar personalizate conform preferintelor tale alimentare.
Icon Consultatia initiala

1. Consultatia initiala

Consultatia initiala reprezinta momentul in care ne cunoastem. Vom face evaluarea compozitiei corporale, vom discuta istoricul medical si vom stabili obiectivele si planul de investigatii, ce doresti sa obtii si ce esti dispus sa faci pentru a-ti atinge obiectivul. Dupa caz, corelam programele nutritionale conform programelor de slabire si remodelare corporala, programelor sportive sau SPA pe care le urmezi, potentand astfel rezultate mai frumoase si transformari cat mai spectaculoase!
Icon Analize si investigatii

2. Analize si investigatii

Analiza Compozitiei Corporale Rata metabolica de repaus Analize de sange (dupa caz)
Icon Dieta personalizata

3. Dieta personalizata

Dieta personalizata tine cont de obiceiurile tale alimentare, de obiective, de rezultatele analizelor si ale investigatiilor, de preferintele tale si de sursele la indemana de mancare, fie acestea supermarketul, un restaurant, bunica sau cantina de la serviciu. Pentru ca ne dorim ca sa obtii rezultate maxime dar si sa te simti in forma si plina de energie, programele nutritionale vor fi adecvate si programului de tratament corporal ales putand avea astfel focus pe slabire intensiva, detoxifiere, reeducarea obiceiurilor alimentare pentru eliminarea celulitei, s.a.
Icon Consultatii periodice

4. Consultatii periodice

In functie de programul nutritional ales si de disponibilitatea ta vom avea intalniri periodice pentru a monitoriza evolutia organismului tau la schimbarile propuse si vom adapta programul in functie de acestea. Intalinirile pot avea loc fizic, in una din cele 4 locatii ale noastre sau pot fi efectuate online, dupa bunul tau plac.
Icon Consultatii periodice

5. Apel SOS

Uneori ai nevoie de sfatul profesionistului pentru a trece peste un moment dificil sau o schimbare in program. Apelul/ Mesajul SOS este o mini consultatie prin care echipa de experti iti va da o solutie rapida problemei tale. Accesand programele de nutritie Chic Salon veti intra in mod automat in comunitatea noastra, acolo unde veti avea acces gratuit la informatii, comunicari si sfaturi.

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.


    Selecteaza locatia dorita:
    Programare online