REJUVENARE FACIALA TOTALA ADELINE STAR

Patentul Elos  Syneron Candela este prima tehnologie din lume care a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration, SUA).

Aceasta tehnologie combina radiofrecventa fractionata si lumina infrarosie pentru o rejuvenare faciala ampla cu rezultate certificate medical.

Elos utilizeaza nivele sigure si eficiente de lumina infrarosie si energii cu  radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic al pielii prin stimularea noii productii de colagen.

Tehnologia cu radiofrecventa bipolara fractionata este ultima tehnologie in domeniul beauty ce focalizeaza in mod eficient energia termica in stratul superior al dermei , unde acesta poate produce o crestere semnificativa atat a productiei de colagen, cat si a celei de elastina, cu o distrugere minima a epidermei.

Avantajele  patentului ELOS: aceasta tehnologie combina avantajele luminii infrarosie si radiofrecventa bipolara pentru a asigura rezultate dovedite clinic in rejuvenarea cutanata, diminuarea ridurilor si a cicatricilor de orice natura.

Tratamentele cosmetice care se pot efectua cu ADELINE STAR

  • Rejuvenare totala, tratarea cicatricilor si a petelor pigmentare

Acest tratament complex reprezinta o noua categorie de terapii pentru piele cu radiofrecventa bipolara (resurfacing fractionat).Prin aceasta tehnologie se administreaza energie in derm ceea ce are ca rezultat cresterea sintezei si remodelarii colagenului precum si a fibrelor elastic din piele cu timp mai scurt de recuperare fata de terapiile cu laser. Beneficiile acestui tratament sunt:

  • Imbunatatirea vizibila a texturii pielii
  • Eliminarea ridurilor fine si diminuarea ridurilor profunde si medii
  • Tratarea cicatricilor (postchirurgicale, postacnee etc)
  • Tratarea petelor de pigmentare
  • Ameliorarea porilor dilatati

Zonele care pot fi tratate: fata, gat , decolteu, precum si orice alta zona (cicatrici etc). Durata tratamentului depinde de numarul si densitatea impulsurilor administrate in piele  timpul fiind cuprins intre 20- 60 minute. Pentru intinerirea pielii sunt necesare intre 3-5 tratamente la un interval de 3-4 saptamani  pentru a obtine efectul dorit.

Acest tip de tratament se face o data pe luna.

  • Tratament de lifting (radiofrecventa bipolara si infrarosii)

Acesta terapie combina radiofrecventa bipolara cu tehnologiile cu infrarosu pentru a administra in straturile profunde ale pielii  o cantitate de energie care produce un efect de compactare a fibrelor de colagen,  realizand astfel reconturarea zonei tratate. Aceasta terapie este indicata in special pentru zonele in care, datorita procesului de imbatranire exista exces de piele.

In cazul in care fibrele de colagen si elastina au avut de suferit, tehnologia poate fi utilizata cu succes pentru a realiza un efect de lifting a fetei cu imbunatatirea liniei mandibulare si a zonei gatului precum si ameliorarea sau chiar tratarea  ridurilor

Acest tip de tratament se poate face o data pe saptamana.