Rejuvenarea facială, secretul unui ten lipsit de riduri

Odată cu înaintarea în vârstă apar primele semne ale îmbătrânirii cutanate, motiv pentru care dacă îți dorești să fii într-o formă de invidiat și să scapi de ridurile care îți dau bătăi de cap atunci când te privești în orglindă, spune DA rejuvenării faciale

O procedură cu totul și cu totul revoluționară, rejuvenarea facială este esențială pentru a scăpa de riduri cu ușurință, întrucât acest tratament folosește tehnologii de ultima generație, în urma cărora te vei bucura de o piele fermă și strălucitoare, lipsită de riduri. 

Faptul că odată cu trecerea anilor pielea își pierde elasticitatea și ba chiar apar riduri ori pete de pigmentare nu este niciun secret pentru nimeni, întrucât se știe foarte bine faptul că procentul de colagen din piele scade. La fel și acidul hialuronic, motiv pentru care pielea devine mai ternă. Ei bine, tocmai de aceea, specialiștii în frumusețe din centrele Chic Salon îți propun rejuvenarea facială

Radiofrecvența faciala este una dintre procedurile pentru care poți opta cand iti doresti o rejuvenare faciala, iar în scurt timp te vei bucura de un ten frumos.

Radiofrecventa faciala stimuleaza sinteza de colagen, elastina si acidul hialuronic care va determina cresterea calitatii pielii.

Are la baza temperatura ridicata care va determina coagularea partiala si contractia fibrelor de colagen din derm, ceea ce va produce un efect instant de crestere a fermitatii pielii si astfel de corectare a conturului facial. Sinteza crescuta a acestor constituenti ai pielii va determina cresterea calitatilor acesteia – tonus si elasticitate, ceea ce va duce la corectarea inestetismelor aparute prin pierderea fermitatii pielii. Acest efect incepe sa fie vizibil dupa 3 saptamani si este deplin dupa 3-6 luni, depinzand de ritmul activitatii fibroblastilor. Efectul este mai rapid daca intre sedinte se consuma 2 litri de apa/zi.

Tenul este atent curatat, apoi se aplica un gel sau o crema de masaj care va permite aparatului sa alunece usor pe piele. Se lucreaza intre 20 si 40 minute, iar caldura resimtita este tolerabila. La final se aplica o masca faciala potrivita tipului tau de ten si o crema de final.

Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care isi doresc lifting facial, estomparea ridurilor fine, diminuarea porilor dilatati, corectarea cicatricilor, indiferent de varsta.

Exista si cateva cazuri in care radiofrecventa faciala nu este recomandata: sarcina si alaptare, persoanele purtatoare de stimulator cardiac, acnee, probleme acute si rani deschise.