Ritualuri de Îngrijire a Pielii în Sezonul Rece la Chic Salon

Bun venit la Chic Salon, locul unde rafinamentul întâlnește frumusețea! În timpul sezonului rece, îngrijirea corespunzătoare a pielii este esențială pentru a te bucura de un aspect proaspăt și strălucitor. La Chic Salon, suntem mândri să îți prezentăm ritualuri de îngrijire a pielii adaptate nevoilor tale, oferind servicii de top. Descoperă avantajele fiecărei proceduri și lasă-te răsfățată într-un spațiu de eleganță și relaxare.

Indiferent dacă sunteți în căutarea celei mai recente și îndrăznețe coafuri, unui tratament facial revigorant sau unei sesiuni de remodelare corporală, la Chic Salon veți găsi serviciile perfecte pentru a vă satisface toate nevoile de înfrumusețare. Ne dedicăm oferirii de servicii personalizate de cea mai înaltă calitate, într-un mediu în care fiecare detaliu este meticulos gândit pentru a transforma visurile dumneavoastră de frumusețe în realitate. La Chic Salon, nu este doar despre a vă îngriji de aspectul exterior, ci și despre a vă oferi o experiență completă și rafinată în cadrul salonului nostru. În acest blog vom parcurge câteva ritualuri de îngrijire a pielii în sezonul rece, care sunt disponibile la Chic Salon.

Bronzarea Organică

Experiența procedurii depășește simpla schimbare a tonului pielii – este despre a obține o strălucire naturală și uniformă fără a fi expus la razele nocive ale soarelui. Procesul nostru de bronzare organică implică utilizarea unei soluții speciale bazate pe DHA (dihidroxiacetona), o monozaharidă care reacționează cu celulele moarte de la suprafața pielii.

Cum funcționează?

DHA, ingredientul cheie al soluției noastre, inițiază o reacție chimică neinvazivă atunci când vine în contact cu celulele moarte de la suprafața pielii. Această reacție rezultă în formarea melanoidinei, o substanță de culoare similară cu pigmentul melanina produs de piele în bronzarea naturală. Rezultatul? Un bronz natural, uniform și lipsit de pete.

Avantajele Bronzării Organice

Aspect Natural și Uniform: Bronzul obținut este complet natural și uniform, oferindu-ți un aspect sănătos și radiant.
Protecție împotriva Radiațiilor Solare Nocive: Fără expunerea la razele nocive ale soarelui, te poți bucura de un bronz strălucitor fără să-ți compromiți sănătatea pielii.
Fără Pete sau Dureri: Procesul nostru atent și specializat elimină riscul apariției petelor nedorite sau a disconfortului asociat cu alte metode de bronzare.
Durată Lungă a Bronzului: Odată obținut, bronzul rezistă pentru o perioadă îndelungată, oferindu-ți acea strălucire dorită pentru mai mult timp.

La Chic Salon, bronzarea organică nu este doar o procedură cosmetică, ci o experiență de înfrumusețare menită să evidențieze frumusețea naturală a pielii tale. Descoperă o modalitate sănătoasă și elegantă de a obține o piele strălucitoare și bronzată cu serviciile noastre specializate!

Eplilare Definitivă

La Chic Salon, epilarea definitivă nu este doar o modalitate eficientă de a elimina părul nedorit, ci și o experiență ce transformă textura pielii tale, oferindu-i o finețe delicată și reducând dimensiunea porilor. Cu tehnologia avansată pe care o oferim, epilarea definitivă la Chic Salon aduce cu sine o serie de beneficii care depășesc simpla eliminare a firelor de păr.

Cum funcționează?

Folosind tehnologie de ultimă generație, epilarea definitivă de la Chic Salon utilizează energie luminată pentru a afecta foliculii de păr, inhibând creșterea ulterioară a acestora. Acest proces contribuie la reducerea treptată a densității părului și la îmbunătățirea texturii generale a pielii.

Avantajele Epilării Definitive

Eliminarea Părului Nedorit: Procesul nostru avansat de epilare definitivă asigură eliminarea eficientă și permanentă a părului nedorit de pe diferite zone ale corpului tău.
Textură Fină a Pielii: Epilarea definitivă contribuie la obținerea unei texturi fine și catifelate a pielii, oferindu-ți senzația de netezime și frumusețe.
Reducerea Dimensiunii Porilor: Prin inhibarea creșterii firelor de păr, epilarea definitivă contribuie și la reducerea dimensiunii porilor, oferindu-ți un aspect uniform și rafinat.
Tratamente Nedureroase și Fără Efecte Secundare: La Chic Salon, tehnologia noastră avansată asigură tratamente nedureroase și fără efecte secundare, oferindu-ți confortul deplin și rezultatele dorite.
Rezultate Vizibile de la Prima Ședință: Bucură-te de rezultatele vizibile încă de la prima ședință, iar în timp, observă transformarea pielii tale către o netezime durabilă și o textură îmbunătățită.

Experimentează senzația de piele netedă și catifelată cu epilarea definitivă la Chic Salon, unde tehnologia avansată se îmbină cu confortul și rezultatele de durată. Te așteptăm să descoperi bucuria unei pielii perfect netede și rafinate!

Slăbire cu Eximia

Din dorința de a-ți oferi o cale non-invazivă și revoluționară de a-ți remodela corpul, am adus Eximia în arsenalul nostru de servicii. Această tehnologie avansată se dovedește a fi alternativa perfectă la liposucția chirurgicală, oferindu-ți rezultate spectaculoase încă de la prima ședință.

Avantajele Procedurii Eximia 

Alternativă Non-invazivă la Liposucție: Eximia HR77 oferă o cale non-invazivă și mai sigură de a-ți sculpta corpul, eliminând nevoia intervențiilor chirurgicale.
Reducere Instantanee a Circumferinței Corporale: Prin tehnologia Laserporatie Multipolara cu Vibratii, observi o reducere semnificativă a circumferinței corporale încă de la prima ședință, conferindu-ți o transformare vizibilă.
Combaterea Celulitei în Profunzime: Tehnologia Endo Radio Mag acționează asupra celulitei, reducând-o cu până la 95%, astfel că te poți bucura de o piele mai netedă și mai uniformă.
Slăbire și Remodelare Corporală Durabilă: Eximia HR77 nu oferă doar rezultate imediate, ci contribuie și la o slăbire și remodelare corporală durabilă, conferindu-ți un aspect mai tonifiat și atrăgător.

La Chic Salon, credem că fiecare corp este frumos și unic, iar Eximia HR77 reprezintă modalitatea noastră de a te ajuta să te simți mai încrezătoare și să te bucuri de o transformare uimitoare. Descoperă senzația unei siluete remodelate și frumoase la Chic Salon!

Oxygenera Pro

La Chic Salon, am adus la viață un tratament unic cu Oxigenare Celulară, pentru a revoluționa modul în care pielea ta primește și utilizează oxigenul. Cu ajutorul Oxygenera Pro, vei experimenta o îmbunătățire semnificativă a respirației celulare și vei oferi pielii tale doza esențială de oxigen, contribuind astfel la revitalizarea și menținerea tinereții acesteia.

Cum funcționează?

Oxygenera Pro utilizează 5 tehnologii avansate pentru a-ți oferi o experiență de oxigenare celulară de excepție:

 1. Microdermoabraziune cu Particule de Diamant: Această tehnologie exfoliază delicat pielea, stimulând producția de colagen și elastină. Rezultatul? O piele regenerată, îmbunătățind aspectul general și stimulând circulația sanguină.
 2. Oxigen Hiperbaric: Cu oxigen de puritate medicală sub presiune, acest tratament aduce oxigenul în cele mai profunde straturi ale pielii, îmbunătățind astfel respirația celulară și stimulând circulația sanguină. Oxigenul contribuie la neutralizarea toxinelor, reglarea pH-ului pielii și oxigenarea țesuturilor.
 3. Mezoterapie Virtuală: Această tehnologie permite penetrarea profundă a principiilor active, crescând semnificativ permeabilitatea pielii pentru substanțe benefice. Acționează asupra structurilor lipidice, deschizând canaliculi transmembranare pentru o absorbție eficientă.
 4. Radiofrecvență Multipolară: Această componentă sporește circulația sanguină și producția de colagen, oferind pielii un aspect de lifting. Contribuie la refacerea fermității și tonusului pielii.
 5. Photon Oxygen Mask cu Infrared Soft Laser: O masca specială ce combină lumina infraroșie și oxigenul hiperbaric. Aceasta stimulează metabolismul celular, accelerează circulația sanguină și contribuie la refacerea tonusului și elasticității pielii.

Avantajele Oxigenării Celulare cu Oxygenera Pro

Îmbunătățirea Respirației Celulare: Oxygenera Pro asigură o oxigenare profundă, îmbunătățind respirația celulară și revitalizând astfel pielea.
Restaurarea Vitalității și Tinereții: Prin stimularea producției de colagen și elastină, acest tratament contribuie la restabilirea vitalității și tinereții pielii.
Piele Radiantă și Revigorată: Exfolierea delicată și tehnologiile avansate duc la o piele radiantă și revigorată, eliminând impuritățile și îmbunătățind textura pielii.

Vino și descoperă secretul unei pielii radiante la Chic Salon, unde tehnologia inovatoare și expertiza noastră se îmbină pentru a-ți oferi o experiență de frumusețe unică și revitalizantă!

Peeling Chimic

Înțelegem importanța unui ten sănătos și radiant, motiv pentru care am integrat în gama noastră de servicii un peeling chimic delicat și eficient. Acest pas esențial în rutina de îngrijire a pielii nu doar exfoliază cu grijă pielea, dar și stimulează regenerarea celulară, oferindu-ți rezultate vizibile și o piele mai fină, uniformă și strălucitoare.

Cum funcționează?

Peelingul chimic este un proces delicat, dar puternic, care implică aplicarea unei soluții speciale pe piele pentru a exfolia stratul superior, alcătuit din celule moarte, iar noi ne asigurăm că acest tratament este personalizat pentru tipul tău de piele și necesitățile individuale.

Avantajele Peelingului Chimic

Exfoliere Delicată și Eficientă: Procesul de exfoliere elimină cu grijă celulele moarte de la suprafața pielii, dezvăluind un ten proaspăt și revitalizat.
Stimularea Regenerării Celulare: Peelingul chimic stimulează procesul natural de regenerare celulară, contribuind la producția de celule noi și sănătoase.
Piele Fină și Uniformă: Rezultatele includ o piele mai fină și uniformă, cu o textură îmbunătățită și un ton mai echilibrat.
Strălucire Naturală: Eliminarea celulelor moarte și stimularea regenerării aduc la suprafață o piele mai strălucitoare și mai sănătoasă.

La Chic Salon, peelingul chimic este o parte esențială a experienței noastre de înfrumusețare, conceput pentru a-ți redescoperi frumusețea naturală. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru a personaliza acest tratament, astfel încât să corespundă nevoilor specifice ale pielii tale. 

La Chic Salon, ne mândrim să oferim mai mult decât servicii de înfrumusețare – aducem în viața ta experiența unei transformări autentice. Fie că îți dorești un bronz strălucitor, o piele netedă și tonifiată, sau o revitalizare a tenului, suntem aici pentru a îndeplini toate dorințele tale de frumusețe.

Descoperă bucuria înfrumusețării la Chic Salon, unde expertiza noastră se îmbină cu tehnologii de ultimă generație pentru a-ți oferi o experiență inegalabilă de înfrumusețare. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a te ajuta să strălucești în toată splendoarea ta!

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro