Secretul unei Siluete Perfecte cu Symmed Elite la Chic Salon

Secretul unei Siluete Perfecte cu Symmed Elite la Chic Salon

În lumea mereu în schimbare a tehnologiei de îngrijire a pielii și remodelare corporală, un nume strălucește cu promisiunea unui corp tonifiat, ferm și fără vergeturi: Symmed Elite. Și, în salonul nostru Chic Salon, această soluție estetico-medicală de ultimă generație devine realitate pentru clienții noștri dornici să obțină rezultate remarcabile.

Ce este Symmed Elite?

Symmed Elite este mai mult decât un simplu tratament estetic. Este o paradigmă în ceea ce privește îngrijirea pielii și remodelarea corporală, combinând tehnologii de vârf precum radiofrecvența capacitivă și rezistivă, diatermia și mezoterapia virtuală HPC. Această combinație sinergică oferă o abordare holistică pentru a atinge obiective multiple în îmbunătățirea aspectului pielii și siluetei.

Beneficiile Tratamentului Symmed Elite

 • Beneficiul lipolitic:

Accelerarea descompunerii grăsimilor: Symmed Elite acționează asupra țesutului adipos, stimulând enzimele lipolitice responsabile pentru descompunerea grăsimilor. Acest lucru duce la reducerea volumului de grăsime și la îmbunătățirea conturului corporal.

Creșterea metabolismului grăsimilor: Prin activarea metabolismului grăsimilor, tratamentul Symmed Elite ajută la arderea grăsimilor într-un ritm mai accelerat, ceea ce poate sprijini eforturile de pierdere în greutate și de remodelare a corpului.

 • Anti-celulitic:

Pătrunderea profundă în țesuturi: Radiofrecvența capacitivă și rezistivă utilizată în tratamentul Symmed Elite pătrunde adânc în țesuturi, reactivând procesele metabolice naturale. Acest lucru contribuie la descompunerea depozitelor de grăsime și la reducerea aspectului inestetic al celulitei, conferind pielii un aspect mai neted și mai uniform.

 • Fermitatea:

Contractarea și stimularea fibrelor de colagen: Prin intermediul tratamentului Symmed Elite, se produce o contracție a fibrelor de colagen, ceea ce duce la o piele mai fermă și mai tonifiată.

Refacerea structurii fibrelor de colagen: Procedura ajută la refacerea și întărirea structurii fibrelor de colagen, esențiale pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Aceasta poate reduce aspectul pielii lăsate și îmbătrânite.

 • Anti-age:

Reducerea risipei metabolice a celulelor: Tratamentul Symmed Elite contribuie la reducerea risipei metabolice a celulelor, inclusiv a proteinelor glicozilate și oxidate, care sunt implicate în procesul de îmbătrânire celulară.

Stimularea enzimelor antioxidante: Prin stimularea enzimelor antioxidante, procedura ajută la combaterea stresului oxidativ și a efectelor negative ale radicalilor liberi, contribuind la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.

 • Drenaj limfatic:

Stimularea microcirculației sanguine și limfatice: Tratamentul Symmed Elite promovează drenarea eficientă a toxinelor și a fluidelor stagnante, reducând astfel umflăturile și conferind un aspect mai luminos și mai sănătos pielii.

 • Vindecarea:

Accelerarea procesului de regenerare celulară: Prin stimularea mitozei celulare, Symmed Elite contribuie la accelerarea procesului de vindecare a pielii, reducând timpul de recuperare după leziuni sau intervenții estetice.

Promovarea unei structuri colagenice sănătoase: Tratamentul ajută la dezvoltarea și regenerarea unei structuri colagenice sănătoase în piele, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și fermității acesteia.

 • Relaxarea:

Efectul calmant asupra terminațiilor nervoase: Symmed Elite are un efect calmant asupra terminațiilor nervoase, inducând o senzație plăcută de relaxare și reducând tensiunea și stresul muscular.

Reducerea tensiunii musculare: Prin relaxarea fibrelor musculare, tratamentul Symmed Elite contribuie la reducerea tensiunii și disconfortului muscular, ceea ce poate fi benefic în cazul persoanelor cu dureri musculare sau articulare.

Cum acționează Symmed Elite?

Tratamentul Symmed Elite utilizează o frecvență de 448 kHz pentru a stimula schimbul de ioni intra și extracelular, restabilind permeabilitatea membranei celulare și optimizând echilibrul electric al țesuturilor. Acest lucru accelerează procesele homeostatice naturale ale organismului și promovează regenerarea celulară.

Ce rezultate poți obține cu Symmed Elite?

 • Remodelare corporală: Obțineți o siluetă mai definită și armonioasă.
 • Efect de lifting corporal: Ridicați și tonifiați pielea pentru un aspect mai tânăr și mai ferm.
 • Reducerea țesutului adipos: Scăpați de grăsimea nedorită și conturați-vă corpul.
 • Stimularea producției de colagen și elastină: Îmbunătățiți textura și elasticitatea pielii.
 • Drenaj vascular și limfatic: Eliminați toxinele și reduceți umflăturile pentru o piele mai sănătoasă.
 • Combaterea celulitei: Reducerea aspectului inestetic al celulitei pentru o piele netedă și uniformă.
 • Relaxare musculară: Scăpați de tensiunea și disconfortul muscular pentru o senzație de bine generală.

În concluzie, Symmed Elite reprezintă opțiunea perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii și să obțină o siluetă mai atrăgătoare și mai tonifiată. În salonul nostru Chic Salon, vă invităm să descoperiți tainele frumuseții perfecte cu acest tratament revoluționar. Iar rezultatele vorbesc de la sine – o piele fermă, tonifiată și fără imperfecțiuni este la îndemâna dumneavoastră cu Symmed Elite!

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro