Secretul unui păr fabulos: Cinci sfaturi utile pentru o podoabă capilară radiantă

Ce poate fi mai frumos decât un păr sănătos, strălucitor, desprins din revistele glossy? Nimic, am spune noi, mai ales că de cele mai multe ori, la prima vedere, după ce observi ținuta unei persoane, podoaba capilară îți va atrage, cu siguranță, atenția. Tocmai de aceea, secretul unui look impecabil va fi mereu un păr radiant.

Descoperă care sunt pașii pentru îngrijirea corectă a părului, mai jos:
 
Alege șamponul în funcție de tipul tău de păr
Ca să ai un păr frumos și strălucitor nu e ușor, iar alegerea unui produs scump nu îți va oferi rezultatele pe care le dorești. Cere sfaturile stiliștilor și investește într-un produs specific părului tău. Numai așa vei reuși să reglezi excesul de sebum, spre exemplu, dacă te confrunți cu mătreață.

Șamponează corect și nu abuza de produs
De asemenea, multe dintre femei aleg să-și spele părul de prea multe ori sau să folosească o cantitate prea mare de produs. Cea mai simplă metodă pentru o șamponare eficientă este să-ți uzi părul cu apă călduță și să aplici șampon cât o monedă. Șamponează până când întreg părul va fi acoperit de spumă și reia procesul dacă ai părul gras. 

Aplică balsamul/ masca și așteaptă să acționeze

În funcție de tipul tău de păr, după ce l-ai șamponat e musai să folosești un balsam ori o mască, care să-ți descurce firele de păr și să le hrănească. Alege, de asemenea, un produs ce ține cont de problemele tale și așteaptă câteva minute ca să acționeze, după care clătește în profunzime.

Folosește spray pentru îngrijire

Multe femei folosesc rareori un astfel de produs, însă ca să te bucuri de un păr strălucitor, ca la salon, ar fi bine să investești și într-un spray pentru îngrijire. De asemenea, poți alege chiar un serum, care face minuni pentru podoaba capilară.

Folosește spray cu protecție termică

Fie că obișnuiești să-ți coafezi părul cu peria, cu placa ori cu ondulatorul, pentru a preveni deteriorarea folosește un spray cu protecție termică. Vei fi încântată să descoperi că vârfurile nu se mai despică atât de repede.

Tunde-ți vârfurile periodic

Decât un păr mult prea lung și deteriorat, mai bine un păr scurt și sănătos. Scapă de vârfurile despicate și inestetice la fiecare șase opt săptămâni. Cu siguranță vei face valuri cu podoaba ta capilară.

Extra tips: Investește în produse profesionale pentru păr, cere sfaturile specialiștilor atunci când mergi la salon sau alege pachete pentru îngrijire. În centrele Chic Salon poți beneficia de cinci ședințe de spălat și coafat la preț de patru.