Manichiură și pedichiură

Unghiile ingrijite devin cartea ta de vizita in fiecare zi!

O manichiura si o pedichiura frumos ingrijite iti ofera incredere si o imagine impecabila!

Alege culoarea si modelul care te fac fericita si noi te rasfatam cu profesionalism si dedicare!

Manichiura / Pedichiura clasica

 • Paleta larga de culori pentru toate gusturile
 • Folosim branduri profesionale de produse pentruculori ce rezista in timp
 • Igiena si sterilizare pentru fiecare client
 • Ustensile de calitate pentru a nu deteriora unghia
 • Sfaturi de ingrijire pentru acasa

Manichiura / Pedichiura Semipermanenta

 • Unghia arata perfectchiar si 3 saptamani
 • Lampa UV emite unde controlate care nu afecteaza pielea
 • Un plus de stralucire si o textura rezistenta
 • Se realizeaza curatarea unghiei si a cuticulelor
 • Pot fi folosite diferite tipuri de baze in functie de nevoile unghiilor: rubber, apex, flexy

Manichiura / Pedichiura Spa

Fie ca va doriti o modalitate de a reduce tensiunea si oboseala, fie va doriti doar un rasfat, manichiura si pedichiura SPA sunt recomandate macar o data pe luna pentru o piele hidratata. 

 • Se incepe cu o exfoliere usoara a pielii mainilor/picioarelor cu un scrub usor si parfumat
 • Se maseaza pielea pana la absortia cremei bogate in vitamine si agenti hidratanti
 • Se indeparteaza surplusul cu prosoape calde si umede
 • Se aplica o masca foarte hidratanta si se lasa sa actioneze 10-15 minute in botosei/ manusi de unica folosinta
 • Se aplica o crema de final si se maseaza toata palma/talpa

Manichiura cu gel

 • Manichiura perfecta pentru mai mult timp
 • Poti avea forma si lungimea unghiei asa cum iti doresti
 • Dureaza pana la 4 saptamani
 • Ofera protectie, alungire si reconstructie
 • Sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale
 • Modele variate si deosebite
 • Te scapa de grija manichiurii in fiecare saptamana.

Sterilizare si dezinfectare

Sterilizare și dezinfectare! Ați auzit aceste cuvinte de o mie de ori împreună, dar cunoașteți diferența dintre cele două și ce înseamnă cu adevărat? Înțelegerea acestor termeni este importantă pentru va asigura de o experiență ireproșabilă, dar și condiții de lucru într-un mediu care are respectate toate normele de igienă.

Pașii care trebuie respectați pentru a îndeplini toate normele pot părea la prima vedere niște lucruri care țin de rutină, dar care sunt imperios necesari pentru a forma echilibrul perfect între sănătate și funcționalitate. Întreținerea corectă a instrumentelor de lucru este un mod prin care ne protejam clienții, dar și unul prin care avem grija de echipa noastra de specialisti.

Instrumentarul din metal este realizat obligatoriu din inox de bună calitate sau din oțel chirurgical și va fi inițial curățat, apoi dezinfectat și la final sterilizat. Aceste instrumente pot fi adevărate focare de infecție, așa că dezinfectarea instrumentarului este prioritatea noastra numărul 1!

Dezinfectarea presupune excluderea posibilității de răspândire a agenților patogeni în mediul de lucru. Sterilizarea produce însă distrugerea tuturor microorganismelor patogene și nepatogene, inclusiv a sporilor acestora. Din cauză că la ora actuală sunt, din nefericire, foarte frecvente cazurile de contaminare cu virusuri periculoase de tip HIV, hepatite A,B,C etc., inclusiv în cadrul cabinetelor medicale sau a saloanelor de înfrumusețare, dezinfectarea și sterilizarea devin primordiale!

Cum se face sterilizarea in centrele Chic Salon

În calitate de profesionisti care intră în contact cu diferite persoane de-a lungul zilei, este datoria noastra să evitam răspândirea germenilor. În acest sens, trebuie urmați pașii corecți pentru a nu pune în pericol sănătatea clientelor noastre si a noastra.

ETAPE

În vederea realizării unei sterilizări corecte, parcurgem următorilor pași:

 1. Prespălarea instrumentelor – curățarea normalăa instrumentelor sub jet de apăpentru îndepărtarea reziduurilor
 2. Presterilizarea – imersia instrumentarului în soluții dezinfectante
 3. Spălarea – instrumentele se spalăîncăo dată pentru a îndepărta soluția care poate fi corozivă
 4. Împachetarea materialului de sterilizat în punguțe speciale pentru pupinel(în conformitate cu recomandările producătorului)
 5. Sterilizarea cu ajutorul dispozitivului sterilizator cu aer cald -pupinel

STERILIZAREA CU PUPINEL (cu aer cald)

O metodă foarte corectă și eficientă de sterilizare a instrumentarului metalic se produce la etuvă sau pupinel, întocmai ca și la instrumentele medicale specifice.

La acest aparat se produce sterilizarea cu aer cald la aproximativ 125 grade Celsius, dar și la presiune ridicată timp de 40 min, care garantează eliminarea tuturor agenților patogeni nocivi, inclusiv în stare germinativă. Căldura umedă are o putere de penetrare mult mai mare și mai eficientă pe toate suprafețele expuse față de căldura uscată. Este metoda ideală prin care sterilizam și capetele de freză.

Instrumentarul se așază în pungi speciale de unica folosinta, apoi se introduce în pupinel și se supune operațiunii de sterilizare. Pungile se păstrează ulterior în sertare UV până la folosire. La începutul operațiunii de sterilizare se introduc în etuvă și indicatori sub formă de benzi de hârtie, care își schimbă culoarea în momentul în care sterilizarea s-a realizat cu succes.

Acestea sunt prezente si pe pungile special create pentru aceasta procedura in care sunt impachetate seturile de intrumentar pentru fiecare clienta in parte.

Astfel ca manichiura sau pedichiura ta va incepe prin a se desigila in fata ta setul de intrumentar care iti va fi folosit.

Iar pentru toate instrumentele ce contin plastic ori cele care nu suportă căldura uscată sau umedă întrucât se deformează – facem referire aici inclusiv la periuțele pentru îndepărtarea prafului, buffere, pile, pile pentru calcaie – vor fi inițial bine spălate și dezinfectate cu Izorapid, după care vor fi introduse în sertarul UV timp de 35-40 minute .

 1. Evitam supraîncărcarea incintei de sterilizare (se va lăsa spațiu atât între pachete, cât și între pachete și pereții aparatului);
 2. Inchiderea autoadeziva a pungilor ce contin seturile de lucruanterior introducerii în pupinel;
 3. Respectarea programului de sterilizare (aparatul nu se deschide înainte de finalizarea sterilizării!);
 4. Examinarea indicatorilor de eficacitate a sterilizării;
 5. Insemnarea pungilor de unica folosintacu datele necesare identificării instrumentelor sterilizate.
 6. Fiecare procedeu efectuat estenotat într-un caiet de sterilizare pentru a păstra dovada.

 

IMPORTANT

Nu uitați că în cazul în care clientul nostru prezintă o formă de infecție unghială de tip micotic, panariții sau traumatisme deschise cu supurații, este contraindicată începerea oricărei proceduri de manichiură clasică sau de unghii tehnice până la vindecare.

Tehnicienii pe care ii gasiti in centrele Chic Salon se remarcă nu numai prin talentul, răbdarea, perseverența și prin obligativitatea de a oferi calitate prin serviciile sale, precum și prin încrederea că siguranța clienților este deplină chiar și din punct de vedere igienico-sanitar.

Testimoniale

Servicii profesionale, de buna calitate. Foarte multumita!

Madalina Mihaela Tarsoaga

Chic Salon
5
2017-04-10T11:43:07+03:00

Madalina Mihaela Tarsoaga

Servicii profesionale, de buna calitate. Foarte multumita!
Le multumesc din suflet Monicai si Madalinei pentru profesionslism, un loc in care o sa revin cu drag si pe care ma bucur ca l-am descoperit 🙂 Ps. Monica tunde si coafeaza execeptional, nu am decat cuvinte de lauda.

Maria Sfrijan

Chic Salon
5
2017-04-10T11:42:52+03:00

Maria Sfrijan

Le multumesc din suflet Monicai si Madalinei pentru profesionslism, un loc in care o sa revin cu drag si pe care ma bucur ca l-am descoperit 🙂 Ps. Monica tunde si coafeaza execeptional, nu am decat cuvinte de lauda.
Maxim ! Produse de calitate, servicii de calitate, personal foarte amabil siiiiii scaun cu masaj la spalatul pe cap, asta a fost cireasa de pe tort ! Bravo !! Foarte încantata !!

Postasiu Cristina Aura

Chic Salon
5
2017-04-11T10:43:25+03:00

Postasiu Cristina Aura

Maxim ! Produse de calitate, servicii de calitate, personal foarte amabil siiiiii scaun cu masaj la spalatul pe cap, asta a fost cireasa de pe tort ! Bravo !! Foarte încantata !!
Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate!

Alina Aly

Chic Salon
5
2017-04-11T10:47:27+03:00

Alina Aly

Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate!
Este pentru al doilea an, consecutiv, cand aleg tratamentul corporal Eximia 7Days care a avut rezultate spectaculoase si de care sunt foarte multumita. De asemenea am incercat si VelaShape Adelline, cu rezultate foarte bune, si tratamentul facial Oxigenera.
Imi place la Chic Salon, este un salon frumos, cu personal foarte bine pregatit!

Daniela Gabriela Pricop

Chic Salon
5
2017-04-11T10:49:22+03:00

Daniela Gabriela Pricop

Este pentru al doilea an, consecutiv, cand aleg tratamentul corporal Eximia 7Days care a avut rezultate spectaculoase si de care sunt foarte multumita. De asemenea am incercat si VelaShape Adelline, cu rezultate foarte bune, si tratamentul facial Oxigenera. Imi place la Chic Salon, este un salon frumos, cu personal foarte bine pregatit!
De fiecare data cand vin la Chic ma bucur de servicii super profi, dar mai ales de oameni prietenosi si veseli. I love it!

Ruxandra Strugaru

Chic Salon
5
2017-04-11T10:50:06+03:00

Ruxandra Strugaru

De fiecare data cand vin la Chic ma bucur de servicii super profi, dar mai ales de oameni prietenosi si veseli. I love it!
De cateva luni merg la acest salon si totul este minunat. Esti intampinat cu zambete si voie buna, servicii de o calitate extraordinara si personal foarte bine pregatit. Te simti bine primit intotdeauna si pleci mereu multumit!

Elle Morosan

Chic Salon
2017-04-11T10:50:50+03:00

Elle Morosan

De cateva luni merg la acest salon si totul este minunat. Esti intampinat cu zambete si voie buna, servicii de o calitate extraordinara si personal foarte bine pregatit. Te simti bine primit intotdeauna si pleci mereu multumit!
Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am avut in urma folosirii aparatului Adeline v.
Recomand acest salon -curatenie desavarsita, personal amabil si profesionist ( eu am lucrat cu Elena), aparatura foarte noua si diversificata.

Andra Tanase

Chic Salon
5
2017-04-11T10:51:31+03:00

Andra Tanase

Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am avut in urma folosirii aparatului Adeline v. Recomand acest salon -curatenie desavarsita, personal amabil si profesionist ( eu am lucrat cu Elena), aparatura foarte noua si diversificata.
Un colt de prospetime intr-o lume vestejita. Personal dedicat, profesionist, cu maini si inima de aur. Mai ales Dana stilista, Georgiana de la manipedi, Cristina cosmeticiana. Se folosesc produse de foarte buna calitate.

Ionescu Dan

Chic Salon
5
2017-04-11T10:52:35+03:00

Ionescu Dan

Un colt de prospetime intr-o lume vestejita. Personal dedicat, profesionist, cu maini si inima de aur. Mai ales Dana stilista, Georgiana de la manipedi, Cristina cosmeticiana. Se folosesc produse de foarte buna calitate.
Salonul este localizat central, este frumos amenajat in interior, iar personalul este foarte amabil si lucreaza cu mult profesionalism. De asemenea am fost incantata de aparatura noua si performanta si de produsele de ingrijire corporala care sunt de buna calitate. Recomand cu caldura acest salon!

Ioana Andrei

Chic Salon
5
2017-04-11T10:53:50+03:00

Ioana Andrei

Salonul este localizat central, este frumos amenajat in interior, iar personalul este foarte amabil si lucreaza cu mult profesionalism. De asemenea am fost incantata de aparatura noua si performanta si de produsele de ingrijire corporala care sunt de buna calitate. Recomand cu caldura acest salon!
Am avut placerea de a trece pragul acestui salon si am fost placut impresionata. Recomand Chic Salon pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru produsele lor care sunt minunate!

Mari Panait

Chic Salon
5
2017-04-11T10:55:10+03:00

Mari Panait

Am avut placerea de a trece pragul acestui salon si am fost placut impresionata. Recomand Chic Salon pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru produsele lor care sunt minunate!
Sunt foarte multumita de serviciile Dvs!!!!
Meritati din plin 5 stele!!!

Tatiana Badea

Chic Salon
5
2017-04-11T10:55:51+03:00

Tatiana Badea

Sunt foarte multumita de serviciile Dvs!!!! Meritati din plin 5 stele!!!
Intr-adevar TOP! Personal foarte bine pregatit, customer oriented.

Victoria Brulea

Chic Salon
5
2017-04-11T10:57:02+03:00

Victoria Brulea

Intr-adevar TOP! Personal foarte bine pregatit, customer oriented.
Oameni minunati si profesionisti... foarte multumita de echipa Chic Salon!

Sandy Sotir

Chic Salon
5
2017-04-11T10:57:23+03:00

Sandy Sotir

Oameni minunati si profesionisti... foarte multumita de echipa Chic Salon!
Cele mai eficiente si diversificate tratamente corporale din oras. Aparatura si produse de inalta clasa. Personal foarte amabil. Nota 10.

Simona Serbanescu

Chic Salon
5
2017-04-11T10:58:08+03:00

Simona Serbanescu

Cele mai eficiente si diversificate tratamente corporale din oras. Aparatura si produse de inalta clasa. Personal foarte amabil. Nota 10.
Servicii profesionale, produse excelente si ambianta wow!! Recomand cu toată inima!

Minerva Cantor

Chic Salon
5
2017-04-11T10:58:41+03:00

Minerva Cantor

Servicii profesionale, produse excelente si ambianta wow!! Recomand cu toată inima!
Sunt placut impresionata de serviciile oferite de dvs.

Roxana Ion

Chic Salon
5
2017-04-11T10:59:09+03:00

Roxana Ion

Sunt placut impresionata de serviciile oferite de dvs.
5
16
Chic Salon

Testimoniale

4.8
Based on 157 reviews
powered by Google
D IonescuD Ionescu
11:41 23 Sep 23
Recomand cu încredere. Alex Budurea este un hairstylist profesionist.Mulțumesc!
Zarnescu ManuelaZarnescu Manuela
09:07 22 Sep 23
Un salon minunat,o recomand pe Cristina de la cosmetica,este o persoana răbdătoare,calma,care pune pasiune în ceea ce face o sa mai revin cu siguranță.
cosmina ileana patrucosmina ileana patru
04:57 22 Sep 23
Lucia AnescuLucia Anescu
14:49 20 Sep 23
Atmosfera plăcută, persoana de la manichiură Flori ,profesionista, dedicată, deschisă la nou, că și coafeza Dana
Madalina ZlateaMadalina Zlatea
13:16 05 Sep 23
Totul a fost peste așteptări! 5 stelePersonalul amabil, profesioniști, produse de calitate. Tunsorile au iesit foarte bine! Parul arata și se simte mult mai bine după tratament! Cu siguranță vom reveni!
Un salon ideal unde gasesti servicii top! ❤️ Este un salon la care vin de peste 6 ani si il recomand cu incredere!Ma declar indragostita de mainile Cristinei de la cosmetica! ❤️❤️❤️
Cristina Ștefan de la cosmetica o adevărată profesionista. Servicii de 5 stele.Sunt super mulțumită de tratamentele faciale pe care le-am făcut la ea, de epilarea definitiva și de cum penseaza.Totul la superlativ! Bravo Cristina!
Alina FlorentinaAlina Florentina
13:58 18 Jun 23
Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie experiența. Mihaela de la cosmetică are mâini de aur, dacă vrei să pleci acasă cu rezultate wow asupra tenului tău, atunci ea este persoana la care trebuie să apelezi. Produse de calitate, profesionalism, servicii de foarte bună calitate. Nu am decât cuvinte de laudă pentru această domnișoară minunată (Mihaela Crețu).Cu siguranță voi reveni la ea cu mare drag!
js_loader