The Beauty Gold 24KT Ritual

Linia profesionala Beauty Gold este special creată pentru profesioniștii din industria frumuseții. Gama de produse cosmetice din aur de 24KT și argint pur permite centrelor estetice să ofere clienților lor servicii premium cu tratamente absolut exclusiviste.

GOLD & SILVER LEAVES

Beauty Leaves sunt realizate din 100% aur sau argint pentru uz cosmetic, fiind un produs complet natural, realizat fără utilizarea de cupru. Pentru aprilcarea pe piele, este nevoie întotdeauna de utilizarea unei creme ca bază. Concepute pentru utilizarea profesională în centre estetice și centre SPA, foițele de aur și argint cosmetic sunt perfecte pentru tratamente premium.
Foițele de aur și argint sunt produse în Italia.

24 KT SMALL GOLD LEAVES 50X50mm

PACK OF 12 LEAVES
1 TRATAMENT FACIAL | COD: 2COALV12BB

PACK OF 25 LEAVES
3 TRATAMENTE FACIALE |COD: 2COALV25BB

24 KT SMALL GOLD LEAVES 80X80mm

PACK OF 12 LEAVES
3 TRATAMENTE FACIALE | COD: 2COALB12BB

PACK OF 25 LEAVES
6 TRATAMENTE FACIALE | COD: 2COALB25BB

24 KT SMALL GOLD LEAVES MIX PACK

Formatul ideal pentru un tratament facial complet, include două foițe de aur de 80x80mm și patru foițe de aur de 50x50mm, care permit acoperirea întregii suprafețe a pielii feței cu aur delicat și prețios.

PACK OF 2 LEAVES 80x80mm + 4 LEAVES 50x50mm
1 TRATAMENT FACIAL | COD: 2COAL1LB

Foițele de aur sunt formatul ideal pentru tratamentele cosmetice exclusiviste pe întregul corp, inclusiv pe față și gât. Foarte ușoare și delicate,
acestea acționează ca un scut împotriva oxidării cremelor aplicate pe piele. Pentru un tratament complet, recomandăm utilizarea produsului
Beauty Gold doar împreună cu creme Rich Cream Base, o cremă cu ingrediente active anti-îmbătrânire, hrănitoare, anti-rid și hidratante.

24 KT GOLD UNDER-EYE MASK

3 PERECHI DE PATCH-URI PENTRU OCHI PENTRU 3 TRATAMENTE | COD: 2COAU3B

Foite de aur 24 k predefinite create special pentru îngrijirea zonei perioculare. Este un tratament prețios pentru zona deosebit de delicată din jurul ochilor. În acțiunea combinată cu crema Rich Cream Base, patch-urile predefinite permit ingredientelor active ale cremei să pătrundă în profunzime.

24 KT GOLD MASK

5 MĂȘTI FACIALE PENTRU 5 TRATAMENTE | COD: 2COAM5

Un tratament complet ce oferă strălucire instantă. Masca prețioasă cu aur de 24k, delicată și predefinită este ușor de aplicat și acoperă întreaga suprafață a feței. Utilizată împreună cu Rich Cream Base, acționează ca o adevărată barieră antioxidantă care facilitează o absorbție completă și rapidă a ingredientelor active pentru un efect de lifting instant.

24 KT GOLD LIP MASK

3 MĂȘTI PENTRU BUZE PENTRU 3 TRATAMENTE | COD: 2COAT3B

Foițele cosmetice din aur de 24 KT predefinite, folosite în sinergie cu baza Plump Lip Base, sunt un tratament complet pentru buze. Proprietățile antioxidante ale vitaminei E și ale florilor de rodie sunt combinate cu puterea de restructurare a uleiului de jojoba și calitățile anti-îmbătrânire ale extractului de sunătoare. După timpul de aplicare (20 de minute), masca de aur pentru buze este îndepărtată printr-un masaj ușor cu efect exfoliant. Oferă strălucire și revitalizează buzele.

RICH CREAM BASE FOR GOLD LEAVES 150ml

35 DE TRATAMENTE | COD: 2CZNC015

Rich Base Cream este formulată cu ingrediente exclusive si de calitate superioară și se folosește împreună cu foițele de aur de 24k, pentru tenul matur cu tendințe de uscare și lipsit de luminozitate. Secretul din spatele efectelor extraordinare ale tratamentelor Beauty Gold, stă în sinergia perfectă dintre Rich Cream Base și foița de aur care ofera un efect de protecție, facilitând o absorbție completă și rapidă. Conține:

  • Acid hyaluronic cu moleculă mare și molecula mică care ajuta pielea să se mențină hidratată și tonifiată.
  • Unt de shea obținut din semințele florii Butyrospermum Parkii, ajută la menținerea tonusului si elasticității pielii.
  • Extract de floare de iris cu proprietăți emoliente și de calmare.
  • Un mix de uleiuri esențiale – ulei de jojoba, ulei de argan, ulei de măsline, care hrănesc și hidratează pielea în profunzime.
  • Extract de floare Imortelle care are proprietăți de restructurare a pielii.

Testată dermatologic pe pielea sensibilă.

PLUMP LIP BASE FOR LIP MASK 30ml

30 DE TRATAMENTE | COD: 2CZNL003

Plump Lip Base se aplică înainte de folia de aur în tratamentele pentru buze: astfel proprietățile și eficacitatea sunt optimizate. Proprietățile antioxidante ale vitaminei E și florilor de rodie sunt combinate cu puterea de restructurare a uleiului de jojoba și calitățile anti-îmbătrânire ale extractului de sunătoare. Ingredientele din Plump Lip Base au efectul de a hrăni, regenera și tonifia buzele.
Testată dermatologic pe pielea sensibilă.

GOLD HAND GEL 50ml / 250ml

COD: 2CZOG005 – 50ml • 2CZOG025 – 250ml

Un gel de curățare și igenizare pentru mâini, ce conține foițe de aur, ideal pentru a surprinde clienții în centrul estetic sau la un eveniment important.

PURE SILVER LEAVES 80X80mm

PACK OF 12 LEAVES
3 TRATAMENTE FACIALE |COD: 2CAALB12B

PACK OF 25 LEAVES
6 TRATAMENTE FACIALE |COD: 2CAALB25B

Ușoare, delicate și prețioase, foițele de argint fac ca tratamentele hidratante pentru față, gât și decolteu să fie cu adevărat unice. Efectul de protecție creat de argintul pur reduce oxidarea ingredientelor active din crema bază, permițându-le să pătrundă rapid în profunzimea pielii.
După ce ați lăsat foița să acționeze pentru timpul sugerat, se masează ușor pentru a activa acțiunea delicată de exfoliere a foiței. Foițele de Argint se folosesc împreună cu Matte Cream Base pentru un tratament complet al pielii grase sau mixte. Efectul de protecție creat de argintul pur reduce oxidarea ingredientelor active din Matte Cream Base, permițându-le să pătrundă rapid și în profunzime.

MATE CREAM BASE FOR SILVER LEAF 150ml

35 DE TRATAMENTE | COD: 2CZNAC015

Extractul de struguri, uleiul de argan și rădăcina de ghimbir sunt doar câteva dintre ingredientele prezente în Matte Cream Base, crema de bază pentru tratamentul cu foițele de argint pur, special conceput pentru tenul gras sau mixt.
Efectul de protecție creat de argintul pur reduce oxidarea ingredientelor active din Matte Cream Base, permițându-le să pătrundă rapid și în profunzime în piele

Intrebari frecvente despre Beauty Gold 24KT Ritual

Aurul și argintul cosmetic Beauty Gold sunt fabricate din materii prime controlate, certificate și responsabile. Procesul de producție respectă cu strictețe Regulamentul Parlamentului European 1223/2009.

Pentru un tratament facial complet, sunt suficiente patru foițe de aur de 80×80 mm (dintre care două trebuie tăiate în jumătate cu foarfeca de metal) sau 12 foițe de aur de 50x50mm. Pentru zona decolteului sunt ideale 12 foițe de 80x80mm.

Nu este greu de utilizat. Pentru a utiliza aurul cosmetic, trebuie doar să desprindeți din catalog o folie cu foița de aur și să o aplicați pe piele. Puteți să tăiați foițele la dimensiunea necesară sau să utilizați foițele preformate.

Tratamentul cu foițe de aur în combinație cu Base Rich Cream este destinat tenului matur, lipsit de luminozitate și strălucire. Tratamentul cu foițe de argint în combinație cu Matte Cream Base este destinat tenului gras sau mixt, pentru efect de matifiere.

Fără îndoială!
Beauty Gold, aurul pentru uz cosmetic, este un produs complet natural. Este hipoalergenic și fabricat fără utilizarea de cupru. Este nevoie întotdeauna de o bază cremă pentru ca foițele să se aplice pe piele.

  • Efectiv: acționează ca o barieră pentru piele împotriva oxidării;
  • Iluminator: are proprietăți și beneficii extraordinare;
  • Delicat: poate fi aplicat fără disconfort sau frecare;
  • Sigur: datorită purității sale, nu cauzează efecte nedorite asupra pielii.

Testimoniale

Servicii profesionale, de buna calitate. Foarte multumita!

Madalina Mihaela Tarsoaga

Chic Salon
5
2017-04-10T11:43:07+03:00

Madalina Mihaela Tarsoaga

Servicii profesionale, de buna calitate. Foarte multumita!
Le multumesc din suflet Monicai si Madalinei pentru profesionslism, un loc in care o sa revin cu drag si pe care ma bucur ca l-am descoperit 🙂 Ps. Monica tunde si coafeaza execeptional, nu am decat cuvinte de lauda.

Maria Sfrijan

Chic Salon
5
2017-04-10T11:42:52+03:00

Maria Sfrijan

Le multumesc din suflet Monicai si Madalinei pentru profesionslism, un loc in care o sa revin cu drag si pe care ma bucur ca l-am descoperit 🙂 Ps. Monica tunde si coafeaza execeptional, nu am decat cuvinte de lauda.
Maxim ! Produse de calitate, servicii de calitate, personal foarte amabil siiiiii scaun cu masaj la spalatul pe cap, asta a fost cireasa de pe tort ! Bravo !! Foarte încantata !!

Postasiu Cristina Aura

Chic Salon
5
2017-04-11T10:43:25+03:00

Postasiu Cristina Aura

Maxim ! Produse de calitate, servicii de calitate, personal foarte amabil siiiiii scaun cu masaj la spalatul pe cap, asta a fost cireasa de pe tort ! Bravo !! Foarte încantata !!
Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate!

Alina Aly

Chic Salon
5
2017-04-11T10:47:27+03:00

Alina Aly

Personal foarte amabil, locatie excelenta, servicii de calitate!
Este pentru al doilea an, consecutiv, cand aleg tratamentul corporal Eximia 7Days care a avut rezultate spectaculoase si de care sunt foarte multumita. De asemenea am incercat si VelaShape Adelline, cu rezultate foarte bune, si tratamentul facial Oxigenera.
Imi place la Chic Salon, este un salon frumos, cu personal foarte bine pregatit!

Daniela Gabriela Pricop

Chic Salon
5
2017-04-11T10:49:22+03:00

Daniela Gabriela Pricop

Este pentru al doilea an, consecutiv, cand aleg tratamentul corporal Eximia 7Days care a avut rezultate spectaculoase si de care sunt foarte multumita. De asemenea am incercat si VelaShape Adelline, cu rezultate foarte bune, si tratamentul facial Oxigenera. Imi place la Chic Salon, este un salon frumos, cu personal foarte bine pregatit!
De fiecare data cand vin la Chic ma bucur de servicii super profi, dar mai ales de oameni prietenosi si veseli. I love it!

Ruxandra Strugaru

Chic Salon
5
2017-04-11T10:50:06+03:00

Ruxandra Strugaru

De fiecare data cand vin la Chic ma bucur de servicii super profi, dar mai ales de oameni prietenosi si veseli. I love it!
De cateva luni merg la acest salon si totul este minunat. Esti intampinat cu zambete si voie buna, servicii de o calitate extraordinara si personal foarte bine pregatit. Te simti bine primit intotdeauna si pleci mereu multumit!

Elle Morosan

Chic Salon
2017-04-11T10:50:50+03:00

Elle Morosan

De cateva luni merg la acest salon si totul este minunat. Esti intampinat cu zambete si voie buna, servicii de o calitate extraordinara si personal foarte bine pregatit. Te simti bine primit intotdeauna si pleci mereu multumit!
Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am avut in urma folosirii aparatului Adeline v.
Recomand acest salon -curatenie desavarsita, personal amabil si profesionist ( eu am lucrat cu Elena), aparatura foarte noua si diversificata.

Andra Tanase

Chic Salon
5
2017-04-11T10:51:31+03:00

Andra Tanase

Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am avut in urma folosirii aparatului Adeline v. Recomand acest salon -curatenie desavarsita, personal amabil si profesionist ( eu am lucrat cu Elena), aparatura foarte noua si diversificata.
Un colt de prospetime intr-o lume vestejita. Personal dedicat, profesionist, cu maini si inima de aur. Mai ales Dana stilista, Georgiana de la manipedi, Cristina cosmeticiana. Se folosesc produse de foarte buna calitate.

Ionescu Dan

Chic Salon
5
2017-04-11T10:52:35+03:00

Ionescu Dan

Un colt de prospetime intr-o lume vestejita. Personal dedicat, profesionist, cu maini si inima de aur. Mai ales Dana stilista, Georgiana de la manipedi, Cristina cosmeticiana. Se folosesc produse de foarte buna calitate.
Salonul este localizat central, este frumos amenajat in interior, iar personalul este foarte amabil si lucreaza cu mult profesionalism. De asemenea am fost incantata de aparatura noua si performanta si de produsele de ingrijire corporala care sunt de buna calitate. Recomand cu caldura acest salon!

Ioana Andrei

Chic Salon
5
2017-04-11T10:53:50+03:00

Ioana Andrei

Salonul este localizat central, este frumos amenajat in interior, iar personalul este foarte amabil si lucreaza cu mult profesionalism. De asemenea am fost incantata de aparatura noua si performanta si de produsele de ingrijire corporala care sunt de buna calitate. Recomand cu caldura acest salon!
Am avut placerea de a trece pragul acestui salon si am fost placut impresionata. Recomand Chic Salon pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru produsele lor care sunt minunate!

Mari Panait

Chic Salon
5
2017-04-11T10:55:10+03:00

Mari Panait

Am avut placerea de a trece pragul acestui salon si am fost placut impresionata. Recomand Chic Salon pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru produsele lor care sunt minunate!
Sunt foarte multumita de serviciile Dvs!!!!
Meritati din plin 5 stele!!!

Tatiana Badea

Chic Salon
5
2017-04-11T10:55:51+03:00

Tatiana Badea

Sunt foarte multumita de serviciile Dvs!!!! Meritati din plin 5 stele!!!
Intr-adevar TOP! Personal foarte bine pregatit, customer oriented.

Victoria Brulea

Chic Salon
5
2017-04-11T10:57:02+03:00

Victoria Brulea

Intr-adevar TOP! Personal foarte bine pregatit, customer oriented.
Oameni minunati si profesionisti... foarte multumita de echipa Chic Salon!

Sandy Sotir

Chic Salon
5
2017-04-11T10:57:23+03:00

Sandy Sotir

Oameni minunati si profesionisti... foarte multumita de echipa Chic Salon!
Cele mai eficiente si diversificate tratamente corporale din oras. Aparatura si produse de inalta clasa. Personal foarte amabil. Nota 10.

Simona Serbanescu

Chic Salon
5
2017-04-11T10:58:08+03:00

Simona Serbanescu

Cele mai eficiente si diversificate tratamente corporale din oras. Aparatura si produse de inalta clasa. Personal foarte amabil. Nota 10.
Servicii profesionale, produse excelente si ambianta wow!! Recomand cu toată inima!

Minerva Cantor

Chic Salon
5
2017-04-11T10:58:41+03:00

Minerva Cantor

Servicii profesionale, produse excelente si ambianta wow!! Recomand cu toată inima!
Sunt placut impresionata de serviciile oferite de dvs.

Roxana Ion

Chic Salon
5
2017-04-11T10:59:09+03:00

Roxana Ion

Sunt placut impresionata de serviciile oferite de dvs.
5
16
Chic Salon

Testimoniale

4.8
Based on 157 reviews
powered by Google
D IonescuD Ionescu
11:41 23 Sep 23
Recomand cu încredere. Alex Budurea este un hairstylist profesionist.Mulțumesc!
Zarnescu ManuelaZarnescu Manuela
09:07 22 Sep 23
Un salon minunat,o recomand pe Cristina de la cosmetica,este o persoana răbdătoare,calma,care pune pasiune în ceea ce face o sa mai revin cu siguranță.
cosmina ileana patrucosmina ileana patru
04:57 22 Sep 23
Lucia AnescuLucia Anescu
14:49 20 Sep 23
Atmosfera plăcută, persoana de la manichiură Flori ,profesionista, dedicată, deschisă la nou, că și coafeza Dana
Madalina ZlateaMadalina Zlatea
13:16 05 Sep 23
Totul a fost peste așteptări! 5 stelePersonalul amabil, profesioniști, produse de calitate. Tunsorile au iesit foarte bine! Parul arata și se simte mult mai bine după tratament! Cu siguranță vom reveni!
Un salon ideal unde gasesti servicii top! ❤️ Este un salon la care vin de peste 6 ani si il recomand cu incredere!Ma declar indragostita de mainile Cristinei de la cosmetica! ❤️❤️❤️
Cristina Ștefan de la cosmetica o adevărată profesionista. Servicii de 5 stele.Sunt super mulțumită de tratamentele faciale pe care le-am făcut la ea, de epilarea definitiva și de cum penseaza.Totul la superlativ! Bravo Cristina!
Alina FlorentinaAlina Florentina
13:58 18 Jun 23
Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie experiența. Mihaela de la cosmetică are mâini de aur, dacă vrei să pleci acasă cu rezultate wow asupra tenului tău, atunci ea este persoana la care trebuie să apelezi. Produse de calitate, profesionalism, servicii de foarte bună calitate. Nu am decât cuvinte de laudă pentru această domnișoară minunată (Mihaela Crețu).Cu siguranță voi reveni la ea cu mare drag!
js_loader