Ten îngrijit cu Lab Tech Vega la Chic Salon

Ten îngrijit cu Lab Tech Vega la Chic Salon

În călătoria noastră continuă spre perfecțiunea pielii, suntem mândri să îți prezentăm ultima noastră inovație: Lab Tech Vega. Acest dispozitiv revoluționar de microneedling redefineste standardele în îngrijirea pielii, promițând rezultate extraordinare și transformări spectaculoase. În următoarele rânduri, vom explora împreună beneficiile, avantajele și experiența oferite de sistemul Vega, în speranța că vei descoperi secretul unei piei perfecte la Chic Salon.

Ce este Lab Tech Vega?

Lab Tech Vega reprezintă vârful inovării în domeniul îngrijirii pielii. Prin tehnologia sa revoluționară, acest dispozitiv depășește cu mult conceptul simplu de microneedling. Cu o capacitate de a deschide peste 27.000 de microcanale pe minut în piele, Vega declanșează un adevărat proces de regenerare și revitalizare. 

Acest fenomen amplifică producția naturală de colagen, o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Beneficiile aduse de Vega sunt atât de remarcabile încât redefinesc complet standardele din industrie. Cu un protocol clinic solid, susținut de dovezi tangibile, acest dispozitiv nu numai că promite, ci și livrează rezultatele dorite, oferind clienților o experiență de îngrijire a pielii fără precedent.

Beneficiile dispozitivului Vega

 • Stimularea sintezei de colagen și elastină: Prin crearea a peste 27.000 de microcanale pe minut, Vega activează procesul natural al pielii de producție a colagenului și elastinei. Această stimulare profundă ajută la restabilirea fermității și elasticității pielii, oferindu-i un aspect întinerit și mai ferm.
 • Reductorul de imperfecțiuni: Vega nu se oprește doar la nivelul superficial al pielii, ci pătrunde adânc, contribuind la reducerea aspectului cicatricilor, vergeturilor și ridurilor cutanate. Rezultatul? O piele vizibil mai netedă, uniformă și mai tânără, care strălucește de sănătate și vitalitate.
 • Minimizerul de porii: O altă caracteristică remarcabilă a dispozitivului Vega este capacitatea sa de a diminua dimensiunea porilor. Prin deschiderea microcanalelor și stimularea regenerării celulare, Vega ajută la obținerea unui ten cu aspect uniform și radiant, fără imperfecțiuni inestetice.
 • Maximizatorul de eficacitate cosmetică: Vega nu este doar un instrument de microneedling, ci și un partener de încredere pentru tratamentele cosmetice. Prin crearea unui mediu propice pentru penetrarea profundă a ingredientelor active, Vega maximizează eficacitatea tratamentelor, oferind rezultate vizibile și durabile.

Cu aceste beneficii remarcabile, Vega se distinge ca un aliat indispensabil în călătoria ta către o piele sănătoasă, fermă și radiantă.

Avantajele sistemului Vega

 • Protocol clinic dovedit, rezultate unice: Lab Tech Vega se distinge prin faptul că este susținut de un protocol clinic solid, care a fost testat și validat în studii clinice. Această abordare riguroasă garantează nu doar promisiuni, ci și rezultate reale și vizibile pentru fiecare client. Combinând tehnologia de vârf cu formulele inovatoare, Vega oferă soluții personalizate pentru tratarea ridurilor, porilor dilatați și altor imperfecțiuni ale pielii, rezultând într-o transformare uimitoare a tenului.
 • Eficiență în timp: Cu Vega, eficiența nu vine în detrimentul calității. Acest dispozitiv reușește să obțină un echilibru perfect între eficacitate și precizie, reducând timpul necesar pentru tratamente fără a compromite rezultatele. Astfel, poți beneficia de rezultate superioare într-un interval de timp mai scurt, fără a compromite calitatea sau efectele dorite.
 • Certificare CE pentru eficiență și siguranță: Fiind un dispozitiv medical de clasă II, Vega este certificat conform standardelor CE, ceea ce atestă atât eficiența, cât și siguranța sa în utilizare. Această certificare este o garanție a calității și a conformității dispozitivului cu standardele internaționale, oferindu-ți pacea sufletească că te afli în mâini sigure în timpul tratamentului.
 • Cartuș validat pentru calitate, sterilitate și precizie: Partea integrală a experienței Vega este cartușul său, care este validat pentru calitatea, sterilitatea și precizia acului. Acest aspect este crucial pentru asigurarea unei experiențe sigure și eficiente pentru fiecare client. Fiecare detaliu al dispozitivului Vega este proiectat și testat pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile, într-un mediu sigur și controlat.

Cu aceste avantaje excepționale, Vega se afirmă ca fiind o alegere de top în materie de îngrijire a pielii, garantându-ți rezultate remarcabile și o experiență de neuitat la Chic Salon.

Îngrijirea pielii după tratament

După tratamentul cu Vega, este important să acorzi pielii tale îngrijirea necesară pentru a menține și accentua rezultatele obținute. Recomandăm curățarea pielii cu un produs delicat și aplicarea cremei Cryo SOS pentru a accelera vindecarea și a reduce eventualele iritații. De asemenea, este crucial să aplici un produs cu factor de protecție solară timp de cel puțin două săptămâni pentru a proteja pielea de razele UV nocive.

Beneficiile acidului hialuronic 2%

Aplicarea acidului hialuronic 2% după tratament este recomandată pentru beneficiile sale multiple, inclusiv fixarea și hidratarea pielii, protecția împotriva agresiunilor externe și îmbunătățirea aspectului semnelor vizibile de îmbătrânire.

Cu beneficiile sale uimitoare, avantajele sale excepționale și rezultatele sale vizibile, Vega promite să îți ofere o nouă încredere în propria ta piele. Așadar, îți deschidem brațele cu bucurie și anticipare la Chic Salon, unde fiecare zi este o oportunitate de a te răsfăța și de a te transforma. Te așteptăm cu drag să începi călătoria ta către o frumusețe radiantă și o încredere crescută în propria ta piele.

Programează-te ca să descoperi minunata noastră lume de îngrijire și frumusețe la Chic Salon!

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro