Tendințe toamnă 2017: Ce modele de manichiuri și ce culori de păr purtăm în acest sezon

Da, știm, vara s-a dus, dar e momentul să treci mai departe. Păstrează cele mai frumoase amintiri și pregătește-te să întâmpini toamna cu stil, așa cum se cuvine. Află care sunt tunsorile vedetă ale acestui sezon, dar și ce manichiuri se poartă.

Dacă vara trecută unghiile colorate au fost pe val, în această toamnă culorile sobre, în culori închise și cu elemente inedite își fac loc printre preferințele specialiștilor în materie de frumusețe. Așadar, în toamna anului 2017, ține pasul cu moda și poartă pe unghii culori închise, nuanțe nude. Evident, pentru un strop de culoare nu ezita să-ți pictezi unghiile în nuanțe de roșu seducător. Cu siguranță, nu vei da greș. De asemenea, dacă ești adepta modelelor fancy, ține minte că elementele grafice, linii, cercuri sau chiar carouri îți vor decora cu brio unghiile. 

 

Tendințe toamnă 2017 – culori de păr

Naturalețea este un atribut ce caracterizează perfect toamna anului 2017 în ceea ce privește culorile de păr, fapt pentru care specialiștii în materie de frumusețe îți propun nuanțe apetisante de blond, precum cea a grâului, a mierii, care sunt extrem de apreciate.  De asemenea, blondul auriu continuă să fie în vogă, dar și culorile cenușii, care sunt potrivite pentru tinere, dar și pentru femeile mai în vârstă, care sunt pasionate de frumusete. 

Nuanțele reci de șaten se numără printre tendințele actuale, însă nici părul roșcat nu se demodează în acest sezon, însă, se poartă nuanțele estompate, ușor decolorate.

În ceea ce privește tunsorile vedetă ale acestui sezon, tunsoarea în cascadă rămâne printre cele mai populare în ceea ce privește părul lung, întrucât se potrivește oricărei lungi și oricărei forme a feței. De asemenea, tunsoarea bob-carre, legendară de altfel, continuă să fie pe placul specialiștilor în materie de frumusețe, fapt pentru care dacă tânjești de mult timp după o schimbare de look nu ezita să porți o astfel de tunsoare. 

Care sunt preferințele tale pentru această toamnă?​