Tendințele primăverii: Ce culori și coafuri purtăm în primăvara 2023 - Chic Salon

Tendințele primăverii: Ce culori și coafuri purtăm în primăvara 2023

Pentru sezonul de primăvară 2023, coafurile și culorile de păr sunt îndrăznețe și inovatoare, aducând o nouă perspectivă în materie de stil. De la nuanțele de blond cremos, la nuanțele de roșcat și culorile pastelate, există multe opțiuni pentru a-ți personaliza coafura și a-ți evidenția trăsăturile feței. În plus, există diverse opțiuni de tunsori care vor fi la modă, inclusiv tunsorile medii, tunsorile drepte și coafurile cu breton. Fie că ești în căutarea unei schimbări majore sau doar a unei împrospătări a aspectului tău, 2023 aduce o mulțime de tendințe noi și interesante.

Primăvara anului 2023 este aici și cu ea vine o nouă tendință de culori pentru păr. Dacă ești în căutarea unui stil nou și îți place să fii în pas cu moda, atunci ar trebui să iei în considerare aceste cinci culori populare.

 

Tendințe de culoare în această primăvară

Blondul cremos este o culoare caldă și luminată care poate oferi un aspect proaspăt și revitalizant. Această nuanță este foarte versatilă și se potrivește cu multe stiluri de coafuri și tonuri de piele, deci este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și schimbe look-ul.

Nuanțele de roșcat sunt o altă opțiune populară în primăvara anului 2023. Aceste culori romantice și atrăgătoare sunt perfecte pentru a adăuga un plus de personalitate coafurii tale. În plus, există o varietate de nuanțe de roșcat, ceea ce face această culoare potrivită pentru multe stiluri și fizionomii.

Culorile pastelate continuă să fie la modă și în acest sezon. Rozul pastel, lavanda și albastrul pal sunt culorile preferate ale multor femei care caută un aspect subtil și elegant. Aceste culori pot adăuga o notă de îndrăzneală și creativitate coafurii tale, făcându-te să te simți unică și deosebită.

Părul brun cu tonuri de roșcat este o combinație caldă și naturală care poate oferi o notă de profunzime și dimensiune părului tău. Această culoare se potrivește cu multe stiluri de coafuri și poate adăuga un plus de atractivitate și personalitate coafurii tale.

În final, argintiul este o nuanță de gri care este tot mai populară în primăvara lui 2023. Această culoare sofisticată poate fi combinată cu alte culori pentru a crea un look unic și elegant. Indiferent de lungimea părului, argintiul poate fi purtat în multe moduri și poate oferi o notă de rafinament și stil coafurii tale.

 

Tendințele de coafuri ale acestei primăveri

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru primăvara anului 2023, tunsorile medii sunt printre cele mai populare și versatile alegeri. O tunsore medie la baza umerilor este o opțiune excelentă pentru femeile care doresc să își păstreze lungimea părului, dar totodată să își actualizeze look-ul. Această tunsoare poate fi ușor stilizată într-o varietate de moduri, de la bucle largi și voluminoase până la șuvițe netede și drepte.

Caracteristicile acestei tunsori o fac polivalentă și ușor de stilizat. Cu ajutorul ondulatorului de păr, această tunsoare poate fi ușor transformată în bucle naturale, adăugând un plus de volum și mișcare coafurii tale. De asemenea, această tunsoare poate fi purtată cu o varietate de bretonuri, de la bretonul lung și asimetric până la bretonul drept și uniform.

Tunsorile drepte au revenit la moda clasică și sunt în tendință pentru primăvara anului 2023. Această tunsoare se potrivește cu orice tip de păr, indiferent de textură sau grosime, și poate fi adaptată pentru a se potrivi fiecărei fizionomii. Tunsorile drepte pot fi purtate în diverse lungimi, de la bob până la tunsori medii sau lungi.

Bretonul lateral și cu vârfuri inegale este o tendință de referință pentru coafurile din 2022 și 2023. Acest tip de breton adaugă un plus de personalitate și îndrăzneală coafurii tale, fiind o alegere perfectă pentru femeile care doresc să experimenteze cu diferite stiluri. Bretonul lateral poate fi adaptat pentru a se potrivi cu diferite fizionomii, de la rotund la oval, și poate fi stilizat în diverse moduri, de la breton neted și drept la breton cu volum și textură.

Micro bob-ul este o altă tendință de referință în coafura din 2023. Această tunsore reprezintă o variantă modernă a bobului alungit, fiind perfectă pentru femeile care doresc să își actualizeze look-ul și să își pună în evidență trăsăturile feței. Micro bob-ul poate fi purtat cu sau fără breton și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu diferite forme de față.

 

Cum să alegi culoarea și coafura potrivite pentru tine?

Alegerea culorii părului este esențială pentru identitatea noastră și poate avea un impact semnificativ asupra aspectului nostru general. Prin urmare, este important să alegem o nuanță care să se potrivească cu tonul pielii noastre, pentru a evita accentuarea imperfecțiunilor și a obține un aspect luminos și vital. Tonul pielii poate determina alegerea unei nuanțe reci sau calde, iar forma feței poate influența intensitatea culorii alese. De asemenea, este important să evităm culorile care sunt prea contrastante cu nuanța pielii noastre și să alegem o nuanță care se potrivește cu personalitatea și stilul nostru. Prin respectarea acestor sfaturi, putem găsi cu ușurință o nuanță potrivită pentru părul nostru, care ne va face să ne simțim încrezători și minunați.

Alegerea coafurii potrivite poate fi influențată semnificativ de forma feței tale. În general, există patru forme de bază ale feței: rotundă, pătrată, ovală și alungită. Dacă ai o față rotundă, ar trebui să alegi o tunsoare care să adauge dimensiune și profunzime, iar dacă ai o față pătrată, ar trebui să alegi o tunsoare care să încadreze și să adauge lățime feței. Dacă ai o față ovală, poți alege o varietate de tunsori, iar dacă ai o față alungită, ar trebui să alegi o tunsoare care să adauge lățime și volum feței. Este important să alegi o tunsoare care să-ți reflecte personalitatea și stilul personal și poți consulta un stilist de încredere pentru a găsi o tunsoare care să se potrivească cu forma feței tale.

 

În concluzie, tendințele de coafură și culoare pentru primăvara anului 2023 se concentrează pe aspecte naturale și elegante. În materie de coafură, vom vedea tunsori cu șuvițe lungi, păr drept și stiluri lejere, cu o atenție deosebită acordată texturii și volumului. În ceea ce privește culorile de păr, tendința este spre nuanțe naturale, cu reflexii subtile și luminoase. Blondele naturale, roșcatele și maro cald sunt culorile care vor fi în tendință. În general, primăvara anului 2023 este despre păr sănătos și aspect natural, cu o atenție deosebită acordată îngrijirii și strălucirii. Aceste tendințe pot fi adaptate pentru a se potrivi cu orice stil personal și pot fi realizate cu ajutorul unui stilist de încredere și a produselor de calitate.