Hidratarea si tonifierea tenului sunt nevoi esentiale pentru orice tip de ten.

Alege impreuna cu noi tratamentul facial care se potriveste!

Terapie cu acid hialuronic Aqua Genomic

Acest tratament stimuleaza in mod natural hidratarea pielii si o protejeaza de agresiunile externe. Ingredientii activi, pantent exclusiv Bruno Vassari, Pentavitinul (un mixt de carbohidrati) - creste capacitatea de absortie a apei si evita uscarea rapida a pielii si Revidrantul care permite pielii sa isi refaca straturile epidermice obtinand echilibru intre apa si lipide.

Obtinem astfel o piele hidratata la nivel inalt, luminoasa si tonifiata. Ca si plus al acestei terapii se folosesc peelinguri enzimatice  si concentrate specifice si masca plastifianta.

Durata: 60 minute

Tratament personalizat nevoilor pielii tale!

Tratamentul de curatare de la Bruno Vassari Lab Division BOOSTERS ofera posibilitatea unui tratament personalizat in functie de tipul de ten sau problemele acestuia.

Inovatia Lab Division BOOSTERS sunt cele 5 concentrate ce pot fi mixate in diferite concentratii de catre estetician, conform nevoilor pielii si problemelor acesteia. Tratamentul profesional este complet, urmand toti pasii necesari pentru obtinerea unor rezultate exceptionale.

Durata: 60 min

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.


    Selecteaza locatia dorita:
    Programare online