Hidratarea si tonifierea tenului sunt nevoi esentiale pentru orice tip de ten.

Alege impreuna cu noi tratamentul facial care se potriveste!

Tratament facial cu masca gipsata Vulcano Mask

Este un tratament care asigura energie, vitalitate si reda nuanta naturala a tenului. Aduce ca si plus  utilizarea mastii vulcanice  gipsate Vulcano Mask cu continut ridicat de minerale, ce realizeaza o curatare mai profunda si confera tenului un aspect de luminozitate intensa, ermitate si contur facial cu efect de lifting instant.

Vulcano Thermo Facial Mask este un produs natural si biologic bogat in oligoelemente. In contact cu pielea, activeaza AND-ul celular si restaureaza nutrientii necesari tenului tau.

Pret: 185 Ron/sedinta

Durata: 60 minute

Terapie cu acid hialuronic Aqua Genomic

Acest tratament stimuleaza in mod natural hidratarea pielii si o protejeaza de agresiunile externe. Ingredientii activi, pantent exclusiv Bruno Vassari, Pentavitinul (un mixt de carbohidrati) - creste capacitatea de absortie a apei si evita uscarea rapida a pielii si Revidrantul care permite pielii sa isi refaca straturile epidermice obtinand echilibru intre apa si lipide.

Obtinem astfel o piele hidratata la nivel inalt, luminoasa si tonifiata. Ca si plus al acestei terapii se folosesc peelinguri enzimatice  si concentrate specifice si masca plastifianta.

Pret: 245 Ron/sedinta

Durata: 60 minute

 

Tratament personalizat nevoilor pielii tale!

Tratamentul de curatare de la Bruno Vassari Lab Division BOOSTERS ofera posibilitatea unui tratament personalizat in functie de tipul de ten sau problemele acestuia.

Inovatia Lab Division BOOSTERS sunt cele 5 concentrate ce pot fi mixate in diferite concentratii de catre estetician, conform nevoilor pielii si problemelor acesteia. Tratamentul profesional este complet, urmand toti pasii necesari pentru obtinerea unor rezultate exceptionale.

Pasii de realizare ai tratamentului:

  • O demachiere si o curatare delicata cu produse destinate tipului tau de ten
  • Un peeling cu rol de curatare in profunzime a suprafetei pielii
  • Se pregateste tratamentul personalizat prin mixarea de catre estetician a diferitelor concentratii din cele 5 boostere
  • Mixul personalizat se combina cu un gel de masaj
  • Mixul final se aplica pe piele intr-un strat subtire si se incepe masajul
  • Se indeparteaza gelul de masaj cu un prosop umezit in apa calda
  • Din mixul de boostere se iau inca 1.5 ml si se aplica direct pe piele
  • Se aplica o masca faciala (timp de actiune: 20 minute)
  • La final specialistul completeaza tratamentul cu o crema in care s-au adaugat 0.5 ml din mixul de boostere
  • Tratamentul se poate continua acasa folosind Lab Division Booster Serum - tine-ti cont de recomandarea specialistilor nostri in alegerea serului potrivit nevoile dumneavoastra

Pret fara reducere: 295 RON

Durata: 60 min

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.