Tratament intensiv si antioxidant

de ingrijire a tenului si solutia perfecta pentru fermitate

BIOCEUTICALS 

 

BIOCEUTICALS  este solutia perfecta de imbunatatire a flaciditatii la nivel facial. Imbunatateste fermitatea si ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, fiind dezvoltat cu o serie de ingrediente active ce lupta contra cauzelor principale ale flaciditatii. Formulat cu ingrediente de origine naturala care combina puterea de fermitate cu cea de lifting oferita de DMAE si a acizilor vegetali, cu proprietatile antioxidante si de anti-imbatranire a acidului ferulic si a vitaminei C. 

Beneficiile terapiei Bioceuticals:

  • Imbunatateste capacitatea pielii de a mentine un nivel optim de hidratare
  • Lupta impotriva pierderii fermitatiisi reduce aparitia liniilor de expresie
  • Imbunatatestevizibil aspectul pielii uscate, lipsita de luminozitate
  • Combatesemnele vizibile de imbatranire
  • Ofera luminozitate,fermitate si un ton uniform a tenului

Spune STOP! flaciditatii cu tratamentul BIOCEUTICALS

Tratamentele din gama BIOCEUTICALS sunt solutia perfecta pentru diminuarea aspectul de flaciditate, imbunatatirea fermitatatii si amanarea semnelor premature de imbatranire.

O data cu trecerea timpului, pielea isi pierde gradual elasticitatea datorita incetinirii procesului de sinteza a proteinelor ce formeaza fibrele de colagen si elastina. Cu alte cuvinte, productia de colagen si elastina nu este suficienta pentru a mentine tesutul ferm si de aceea apare pielea flasca la nivel facial.

Cea mai afectata zona este la nivelul fetei in special pe zona gatului, obrajilor si pleoapelor. Foto-imbatranirea, fumatul si poluarea sunt cele mai frecvente cauze ale flaciditatii si a tendintei de formare a ridurilor.

Tratamentul intensiv si antioxidant de ingrijire a tenului este formulat cu ingrediente de origine naturala care combina puterea de fermitate cu cea de lifting oferita de DMAE si a activilor vegetali, cu proprietatile antioxidante si de anti-imbatranire a acidului ferulic si a vitaminei C.

Acest tratament imbunatateste, pas cu pas, aspectul general al pielii, lupta impotriva pierderii fermitatii si reduce aparitia liniilor de expresie in timp ce reda stralucirea si combate semnele vizibile de imbatranire.

Se recomanda realizarea tratamentului la un interval de 14 zile.

Durata: 90 minute 

Vedetele care ne recomanda

Programari online

Va rugam verificati disponibilitatea programarii in cadrul unui Salon completand formularul de mai jos.


    Selecteaza locatia dorita:
    Programare online