Tratamentul cu oxigen hiperbaric, secretul unui ten curat și luminos!

Orice femeie își dorește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni, însă de multe ori un ritual de îngrijire clasic (demachiere, curățare și hidratare) nu este suficient, fapt pentru care îți propunem tratamentul cu oxigen hiperbaric. 

Adorat chiar și de celebra cântăreață Madonna, care a recunoscut că este îndrăgostită de această procedură, tratamentul cu oxigen hiperbaric te va ajuta să-ți oxigenezi țesăturile, astfel că pielea ta va arăta mai curată și mai luminoasă.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o procedură revoluționară, ce înglobează patru tehnologii fabuloase, în urma cărora pielea ta va fi mai luminoasă, mai hidratată, iar ridurile vor fi estompate.

Întrucât fiecare celulă din organismul uman are în compoziție oxigen, pentru ca pielea să se mențină tânără și fermă ai nevoie de un astfel de tratament. În urma unei astfel de proceduri, oxigenul va neutraliza toxinele, va oxigena țesuturile, va regla pH-ul pielii și, de asemenea, circulația sângelui va fi, fără doar și poate îmbunătățită. 

Care sunt etapele tratamentului cu oxigen hiperbaric

Ei bine, mai întâi tenul va fi demachiat și tonifiat cu ajutorul unor produse care vor hidrata pielea încă de la prima etapă.
Ulterior, se va realiza microdermoabraziunea cu capete de diamant, în urma căreia vor fi exfoliate și îndepărtate celulele moarte de la suprafața pielii.

Cu ajutorul aerografului va fi pulverizat concentratul activ pe bază de colagen, elastină și acid hialuronic, concentrat ce este introdus în piele grație puterii oxigenului hiperbaric

Următorul pas va fi terapia cu radiofrecvență ce ajută la procesul de absorbție a fibrelor de colagen și elastină, având un efect puternic de lifting. Mai apoi se aplică o mască ce stimulează metabolismul pielii și se așează Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser, ce are rol de a oxigena și stimula celulele la nivelul straturilor profunde ale pielii. 

Te-am convins? Hai la noi, în centrele Chic Salon Izvor și Chic Salon Dacia și testează acest procedeu revoluționar adorat de Madonna. Cu siguranță te vei simți precum o divă de la Hollywood

Don’t forget to be #chic!