Tratamentul Eximia în combaterea celulitei

Celulita este o problemă estetică răspândită care afectează mulți oameni, în special femeile. Cu toate acestea, în lupta împotriva acestei probleme, tehnologia Eximia se evidențiază ca o soluție revoluționară. Acest articol se concentrează asupra modului în care Eximia contribuie la reducerea aspectului celulitei, oferind o înțelegere clară a modului său de funcționare.

Celulita și cauzele apariției:

Celulita reprezintă o afecțiune comună a pielii, caracterizată de aspectul neregulat sau denumit adesea peiorativ „coajă de portocală”. Această problemă afectează în special coapsele, fesele, abdomenul și partea superioară a brațelor și este mai frecventă la femei decât la bărbați. Pentru a înțelege celulita și cauzele sale, trebuie să analizăm mai multe aspecte:

Structura țesutului adipos: În mod natural, țesutul adipos sau grăsimea subcutanată se găsește în stratul subcutanat al pielii. La femei, acest țesut adipos se acumulează în compartimente mici, separate de țesutul conjunctiv numit fascia. Acest țesut conjunctiv poate deveni rigid sau contractat, generând astfel denivelări pe suprafața pielii.

Dezechilibrele hormonale: hormonii joacă un rol semnificativ în dezvoltarea celulitei. Estrogenul, hormonul feminin, influențează depozitarea grăsimilor și elasticitatea țesutului conjunctiv. Modificările hormonale survenite în timpul sarcinii, ciclului menstrual și menopauzei pot contribui la apariția celulitei.

Stilul de viață sedentar: lipsa activității fizice poate slăbi mușchii și favoriza acumularea de grăsime, contribuind astfel la înrăutățirea aspectului celulitei.

Alimentația inadecvată: o dietă deficitară în nutrienți esențiali, bogată în grăsimi saturate, zaharuri rafinate și sare, poate favoriza creșterea în greutate și, implicit, dezvoltarea sau agravarea celulitei.

Nivelul crescut de stres: stresul cronic poate afecta hormonii și contribui la acumularea de grăsime. Acest lucru poate agrava aspectul celulitei.

Este important de menționat că celulita este o problemă cosmetică și nu prezintă riscuri pentru sănătate. Cu toate acestea, multe persoane doresc să reducă aspectul de „coajă de portocală” pentru a-și crește încrederea în aspectul lor.

Cum acționeaza tratamentul Eximia împotriva celulitei

Eximia utilizează șapte tehnologii avansate pentru a combate celulita și pentru a îmbunătăți semnificativ aspectul pielii. Iată cum funcționează aceste tehnologii pentru a diminua aspectul celulitei:

Microdermabraziune cu particule de diamant: Eximia folosește microdermabraziunea cu particule de diamant pentru a exfolia stratul superior al pielii. Acest proces elimină celulele moarte ale pielii și stimulează regenerarea celulelor noi, contribuind astfel la îmbunătățirea texturii pielii și la diminuarea aspectului celulitic.

Radiofrecvență bipolară: Eximia HR77 integrează radiofrecvența bipolară, concentrându-se asupra stimulării producției de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii. Aceasta ajută la sporirea fermității pielii, la reducerea ridurilor și la crearea unei texturi mai netede și mai tinere.

Radiofrecvență tripolară: această tehnologie este special concepută pentru combaterea celulitei și remodelarea corpului. Ea contribuie la descompunerea depozitelor de grăsime, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii și oferindu-i un aspect mai ferm.

Laserporație multipolară cu vibrații: această tehnologie avansată vizează eliminarea celulelor adipoase fără a fi necesară o intervenție chirurgicală. Vibrațiile ajută la descompunerea depozitelor de grăsime, lăsând pielea mai netedă și uniformă.

Vacuum: procedura Eximia HR77 include o funcție de vacuum, care stimulează circulația limfatică și facilitează eliminarea toxinelor din organism. Acest lucru contribuie la detoxifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului acesteia.

LED (Dioda Emisie de Lumina): această tehnologie aduce beneficii pentru sănătatea pielii, având proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Aceasta ajută la reducerea inflamației, la tratarea acneei și la îmbunătățirea aspectului tenului, oferindu-ți o piele mai sănătoasă și luminoasă.

Masaj pneumatic: această tehnologie contribuie la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine. Ea nu numai că induce o senzație de relaxare, ci poate, de asemenea, îmbunătăți aspectul pielii datorită circulației sanguine îmbunătățite.

Ce se întâmplă într-o ședința Eximia?

Slabire localizata cu tehnologia Laserporatie multipolara si Vibratii.

În timpul unei ședințe de laserporție, procesul de reducere a volumului celulelor grase trece prin mai multe etape:

Faza 1 – Stimularea celulelor grase: în această fază inițială, laserporția acționează pentru a stimula celulele grase.

Faza 2 – Activarea procesului de lipoliză: în etapa următoare, laserporția activează procesul de lipoliză, adică descompunerea grăsimilor din celulele adipoase.

Faza 3 – Dublă acțiune de lipoliză: în această fază, procesul de lipoliză este intensificat și îmbunătățit, generând o dublă acțiune asupra celulelor grase.

Faza 4 – Reducerea volumului adipocitului: în final, rezultatul dorit este obținut, și anume reducerea volumului adipocitelor, celulele grase.

Sinergia dintre aceste trei tehnologii reprezintă o oportunitate valoroasă în cadrul tratamentelor de liporeducție sau slăbire. Electroporatia are rolul de a facilita „injectarea” de substanțe active prin bariera epidermică, laserul contribuie la ruperea legăturilor lipidelor celulare și crearea de pori tranzitorii în membrana celulelor, în timp ce vibrațiile oferă o stimulare non-invazivă a sistemului nervos, contribuind astfel la obținerea unor rezultate mai eficiente și mai rapide.

Remodelare corporala cu tehnologia Endo Radio Mag

Aceste trei tehnologii funcționează într-o sinergie eficientă pentru a realiza drenajul limfatic, facilitând eliberarea acizilor grași și a glicerinei în sistemul limfatic pentru a preveni reabsorbția lor.

Masajul endodermic, realizat în patru faze distincte (aspirație, presiune, aspirație, pauză), generează o acțiune mecanică la nivelul pielii care transmite semnale în profunzime către celulele (fibroblaste și adipocite). Acest lucru declanșează un răspuns fiziologic, inclusiv stimularea producției de colagen, sinteza elastinei și reactivarea lipolizei. Toate aceste procese sunt intensificate de acțiunea simultană a radiofrecvenței și a rolelor magnetice. Importanța vacuumului în patru etape este că reduce riscul de leziuni capilare, echimoze și permite realizarea drenajului limfatic chiar și la persoanele cu probleme circulatorii.

Rezultatele tratamentelor Eximia împotriva celulitei

Unul dintre avantajele majore ale Eximia este că oferă rezultate notabile chiar după primele ședințe. Numărul total de ședințe necesar pentru a obține rezultate optime poate varia în funcție de gradul de celulită și de obiectivele individuale ale pacientului. Cu toate acestea, mulți pacienți au raportat o diminuare semnificativă a aspectului celulitic și o îmbunătățire a fermității pielii după tratamentele Eximia.

În concluzie, tehnologia Eximia reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru combaterea celulitei. Prin utilizarea unui set de tehnologii de ultimă generație, Eximia contribuie la eliminarea grăsimilor, îmbunătățirea fermității pielii și la diminuarea aspectului de „coajă de portocală”. Dacă sunteți în căutarea unei alternative neinvazive și eficiente pentru a combate celulita, Eximia s-ar putea dovedi a fi soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Alegeți Chic Salon pentru a vă oferi o experiență de răsfăț deosebită și pentru a beneficia de cele mai excelente servicii de înfrumusețare din București! Ne găsiți în 4 puncte cheie ale Bucureștiului, pregătiți să vă întâmpinăm cu servicii de neegalat:

Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51

Tel: 0746.083.083

Email: pallady@chicsalon.ro

Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22

Tel: 0728.338.055

Email: izvor@chicsalon.ro

Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6

Tel: 0755.994.141

Email: titan@chicsalon.ro

Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C

Tel: 0728.412.354

Email: nordului@chicsalon.ro