Tratarea vergeturilor cu Messo Pen la Chic Salon

Tratarea vergeturilor cu Messo Pen la Chic Salon

Tratamentul vergeturilor și lipsei tonusului sau a fermității pielii este o preocupare constantă pentru mulți oameni, mai ales într-o eră în care aspectul fizic este din ce în ce mai important. Cu toate acestea, nu toate soluțiile necesită intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Mezoterapia corporală cu microace, utilizând Messo Pen, este o metodă non-invazivă și eficientă de îmbunătățire a aspectului pielii, corectând imperfecțiunile și oferind rezultate vizibile și durabile.

Ce este Messo Pen și cum acționează?

Messo Pen reprezintă un dispozitiv electronic inovator echipat cu microace, având capacitatea de a deschide mai mult de 1000 de microcanale în piele în fiecare secundă. Această tehnologie avansată este concepută pentru a asigura o penetrare transdermică eficientă, oferind în același timp un mediu sigur și igienic pentru tratament. 

O caracteristică distinctivă a Messo Pen este capacitatea sa de a ajusta adâncimea de penetrare în funcție de nevoile individuale ale pacientului, permițând astfel o abordare personalizată pentru tratarea vergeturilor și altor probleme ale pielii. Folosind ace sterile de unică folosință, Messo Pen poate fi integrat cu succes în alte proceduri și terapii, contribuind astfel la maximizarea rezultatelor și la obținerea unei pielii sănătoase și rejuvenate.

Procedura completă de mezoterapie cu Messo Pen la Chic Salon

 1. Curățarea zonei tratate: Începem prin curățarea meticuloasă a zonei pe care urmează să o tratăm. Este esențial să eliminăm impuritățile și să pregătim pielea pentru procedura ce urmează, asigurând astfel o penetrare optimă a substanțelor active și rezultate de calitate superioară.
 2. Aplicarea cocktail-ului Institutului BCN: Urmează etapa aplicării cocktail-ului personalizat Institutului BCN, o formulă exclusivă bogată în ingrediente active esențiale. Acest cocktail poate include aminoacizi, acid hialuronic, elastină, centella asiatică, vitamina A, dexpanthenol, DNA lichid și vitamina C, în funcție de nevoile specifice ale pielii tale. Aplicarea acestui cocktail pe suprafața pielii pregătește terenul pentru următorul pas crucial al procedurii.
 3. Utilizarea aparatului Messo Pen: Aparatul Messo Pen este apoi utilizat pe zona tratată, cu mișcări circulare și meticuloase. Această etapă este esențială pentru a favoriza penetrarea substanțelor active în straturile mai profunde ale pielii, unde acestea pot avea un impact maxim. Prin mișcările delicate și controlate ale Messo Pen, se creează zeci de mii de microintepături în piele, stimulând astfel capacitatea naturală de vindecare a corpului. Acest proces declanșează reacțiile de regenerare celulară și producția de colagen și elastină, esențiale pentru obținerea unei pielii sănătoase și rejuvenate.
 4. Recomandări pentru repetarea tratamentului: În final, după încheierea tratamentului, recomandăm pacienților să continue cu ședințe periodice de Mezoterapie cu Messo Pen, în funcție de nevoile și obiectivele lor individuale. De obicei, se recomandă efectuarea tratamentului o dată pe lună, timp de 4-6 ședințe, pentru a obține rezultate optime și pentru a menține sănătatea și frumusețea pielii pe termen lung.

Avantajele Messo Pen

 • Rezolvă vergeturile fără durere și sângerare: Prin deschiderea microcanalelor în stratul mijlociu al pielii, Messo Pen permite substanțelor active să pătrundă în profunzime, acționând local și reducând vergeturile. Un avantaj major al acestei tehnici este lipsa disconfortului și a sângerării, ceea ce face tratamentul extrem de tolerabil pentru pacienți.
 • Stimulează reacția de vindecare și reparare a pielii: Microcanalele create de Messo Pen acționează ca stimuli pentru răspunsurile naturale ale corpului, declanșând procese esențiale de vindecare și regenerare celulară. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii, favorizând repararea țesuturilor afectate și revitalizând aspectul general al pielii.
 • Produce regenerare celulară și producerea de colagen și elastină: Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale tratamentului cu Messo Pen este capacitatea sa de a stimula producția de colagen și elastină în piele. Aceste substanțe esențiale contribuie la îmbunătățirea texturii și fermității pielii, reducând în mod vizibil aspectul vergeturilor și al pielii flasce în timp.
 • Procedură non-dureroasă: Cu toate că efectele tratamentului cu Messo Pen sunt extrem de eficiente, pacienții beneficiază de o experiență non-dureroasă. Efectele secundare minime, cum ar fi ușoara roșeață ce poate persista timp de până la 24 de ore, sunt gestionabile și temporare, ceea ce face ca această opțiune să fie confortabilă și convenabilă pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii fără disconfort major.

Tratamentul vergeturilor și îmbunătățirea fermității pielii nu trebuie să fie o provocare sau o experiență dureroasă. Mezoterapia corporală cu microace, utilizând Messo Pen, este o soluție inovatoare și eficientă, oferind rezultate vizibile și durabile fără a necesita intervenții chirurgicale sau perioade lungi de recuperare. Cu o procedură nedureroasă și beneficii evidente, acest tratament devine o opțiune atractivă pentru cei care caută să își îmbunătățească aspectul pielii în mod natural și non-invaziv.

Cine poate urma acest tratament?

Tratamentul cu Messo Pen este indicat tuturor persoanelor care se confruntă cu vergeturi, piele flască sau cicatrici superficiale. Este potrivit pentru cei care nu răspund bine la alte tratamente corporale și terapii. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează. De asemenea, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să trateze pielea flască din zone precum genunchii.

Tratamentul cu microdermabraziune folosind Messo Pen este o alegere excelentă pentru cei care caută rezultate vizibile și durabile în îmbunătățirea aspectului pielii, fără a fi nevoie de proceduri dureroase sau de recuperări lungi. La Chic Salon, ne angajăm să oferim servicii de înfrumusețare de înaltă calitate și eficiență, iar utilizarea Messo Pen în cadrul tratamentelor noastre reprezintă un angajament clar față de acest scop.

Programează-te ca să descoperi minunata noastră lume de îngrijire și frumusețe la Chic Salon!

 • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
  Tel: 0746.083.083
  Email: pallady@chicsalon.ro
 • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
  Tel: 0728.338.055
  Email: izvor@chicsalon.ro
 • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
  Tel: 0755.994.141
  Email: titan@chicsalon.ro
 • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
  Tel: 0728.412.354
  Email: nordului@chicsalon.ro