WishPro Plus - Tehnologia revoluționară în rejuvenare și anti-aging

WishPro Plus – Tehnologia revoluționară în rejuvenare și anti-aging

Dezvoltată de liderii mondiali în domeniul îngrijirii pielii, tehnologia revoluționară WishPro Plus utilizează Magnetic Infusion Technology pentru a converti impulsurile magnetice în energie activă, care creează lumină sau curent electric. Acest curent permite substanțelor active din capsulele folosite să pătrundă profund în piele, oferind rezultate spectaculoase într-un mod non-invaziv și fără timp de recuperare.

De ce ar trebui să alegi WishPro Plus pentru tine? Tehnologia sa se bazează pe câmpuri magnetice care generează energie terapeutică, în patru capete de tratament diferite, și ajută la penetrarea profundă a substanțelor active din capsule. Indiferent de tipul tău de ten sau de problemele acestuia, WishPro Plus oferă rezultate uimitoare, deoarece combate multiplele aspecte ale îmbătrânirii și îmbunătățește sănătatea pielii într-un mod eficient și plăcut.

Ce tipuri de tratamente poți experimenta cu WishPro Plus?

 1. Blue Ray – Revitalizare și regenerare: Acest tratament delicat este special conceput pentru a stimula circulația sângelui și pentru a spori regenerarea celulară. Utilizând tehnologia Blue Ray, acest capăt de tratament oferă o experiență plăcută de revitalizare a pielii. Acțiunea sa delicată ajută la decongestionarea țesuturilor și la eliminarea toxinelor acumulate în piele. Prin stimularea circulației sanguine, acest tratament conferă un aspect mai luminos și mai sănătos pielii, contribuind la reducerea aspectului obosit și la refacerea strălucirii naturale.
 2. Rejuvenation (Roșu) – Tonifiere și elasticitate: Tratamentul de rejuvenare utilizează tehnologia roșie pentru a stimula mușchii faciali și pentru a promova circulația sanguină. Acest tratament este ideal pentru întinerirea și revitalizarea pielii, contribuind la creșterea elasticității și fermității acesteia. Acțiunea sa relaxantă ajută la reducerea tensiunii musculare și la diminuarea ridurilor și liniilor fine. Prin îmbunătățirea circulației sanguine, acest tratament oferă un aspect tânăr și radiat pielii, revitalizând tenul și redându-i vitalitatea.
 3. Magnetic pulse – Tratament pentru problemele tenului: Pentru tenurile cu probleme, cum ar fi cele grase, sensibile sau cu acnee, tratamentul cu impulsuri magnetice este soluția ideală. Acest capăt de tratament ajută la calmarea și tratarea eficientă a pielii iritate sau inflamate, reducând roșeața și inflamația. Prin utilizarea tehnologiei Magnetic Pulse, acest tratament normalizează secreția de sebum, curăță porii și previne apariția acneei. Rezultatul este o piele mai clară, mai sănătoasă și mai uniformă în textură și culoare.
 4. Micro-curent – Tonifiere și întinerire: Tratamentul cu micro-curent are un efect profund asupra pielii, întărind sistemul de imunitate celulară și sprijinind circulația sanguină. Acest tratament inovator contribuie la tonifierea și întinerirea pielii, diminuând semnele îmbătrânirii și conferind un aspect mai tânăr și mai strălucitor. Prin stimularea producției de colagen și elastină, acest tratament reduce ridurile și liniile fine, oferind un ten ferm și revitalizat. De asemenea, îmbunătățește textura pielii și promovează regenerarea celulară, contribuind la obținerea unei pielii sănătoase și frumoase.

Personalizarea tratamentului pentru tine este la fel de simplă și eficientă precum atingerea unui buton. În cadrul unei ședințe la Chic Salon, experții noștri în îngrijirea pielii te vor ghida în selecția celor mai potrivite opțiuni pentru nevoile tale individuale.

Fiecare din cele patru capete de tratament ale echipamentului WishPro Plus poate fi combinat cu una sau mai multe capsule, oferindu-ți exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de îngrijire a pielii. Indiferent dacă îți dorești să îți hidratezi profund pielea, să îți redobândești strălucirea tinerească sau să combați semnele îmbătrânirii, există o combinație perfectă de capete de tratament și capsule pentru tine.

Capsulele sunt individuale și de unică folosință, asigurându-se că primești o îngrijire proaspătă și sterilă la fiecare tratament. Fiecare linie de capsule – Linia de Infuzii, Linia Naturală, Linia Active Pro-Long sau Linia Age Process Control – oferă o varietate de opțiuni în funcție de nevoile tale specifice.

 • Linia de infuzii: Concepută pentru a funcționa cu toate tipurile de ten, aceste capsule oferă o infuzie blândă de extracte puternice care lucrează pentru a reda strălucirea tinerească și naturală a pielii.
 • Linia naturală: Bazată pe o varietate de uleiuri naturale, aceste capsule îmbogățesc tenul și tratează problemele pielii. De la pielea uscată și sensibilă până la cea problematică, aceste capsule sunt soluția ideală pentru o îngrijire delicată și eficientă.
 • Linia active pro-long: O nouă linie inovatoare și puternică, formulate pe bază de emulsie, aceste capsule se absorb cu ușurință în piele, fiind eficiente pentru toate tipurile de ten. Indiferent dacă îți dorești să îți protejezi pielea împotriva factorilor de mediu sau să combați semnele îmbătrânirii, aceste capsule oferă o soluție puternică și eficientă.
 • Linia age process control: O linie de capsule special concepută pentru a controla și încetini procesul de îmbătrânire cauzat de factorii mecanici, viteza de viață, mediul poluat sau stres. Aceste capsule oferă o îngrijire avansată și concentrată pentru a menține pielea sănătoasă și tânără.

Indiferent de linia sau combinația de capsule pe care o alegi, vei experimenta beneficiile unei îngrijiri personalizate și de înaltă calitate, adaptată nevoilor tale individuale. La Chic Salon, ne angajăm să îți oferim cele mai bune soluții pentru a-ți îngriji și a-ți menține frumusețea pielii într-un mod care să se potrivească perfect stilului tău de viață și obiectivelor tale de frumusețe.

Programează-te ca să descoperi minunata noastră lume de îngrijire și frumusețe la Chic Salon!

  • Pallady: Blvd. Theodor Pallady, nr. 51
   Tel: 0746.083.083
   Email: pallady@chicsalon.ro
  • Izvor: Blvd. Libertății, nr. 22
   Tel: 0728.338.055
   Email: izvor@chicsalon.ro
  • Titan: Str. Pictor Gheorghe Tattarascu, nr. 6
   Tel: 0755.994.141
   Email: titan@chicsalon.ro
  • Nordului: Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225C
   Tel: 0728.412.354
   Email: nordului@chicsalon.ro